Vanaf 3 maart zijn de showrooms op afspraak te bezoeken | Wij staan voor u klaar MAAK EEN AFSPRAAK

Peugeot iOn - electrische 5-deurs stadsauto

PEUGEOT iON
PEUGEOT iON

PEUGEOT iOn

WIJ MOGEN U WEER OP AFSPRAAK IN DE SHOWROOM ONTVANGEN

Onze showrooms zijn vanaf 3 maart voorzichtig weer open! Vul hier gemakkelijk ons contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u weer te ontvangen in de showroom voor de echte Peugeot-beleving.

Deze uiterst doordachte kleine electrische stadsauto draagt het milieu een warm hart toe: er is geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden. Bovendien profiteert u bij zakelijk gebruik van slechts 4% bijtelling.

U kunt de Peugeot iOn nu Private Lease rijden, waarbij u 4 weken per jaar gebruik mag maken van een Peugeot 308 SW.

4 REDENEN OM DE iOn TE KIEZEN

WENDBAARHEID

Peugeot iOn - wendbaarheid

RIJCOMFORT

Peugeot iOn - rijcomfort

CO2 UITSTOOT

Peugeot iOn - CO2-uitstoot

OPLADEN

Peugeot iOn - opslagcapaciteit

WENDBAARHEID

Dankzij de compacte afmetingen (lengte 3,48 m en breedte 1,47 m), de kleine draaicirkel en de elektrische stuurbekrachtiging kunt u met de iOn uitstekend uit de voeten in het drukke stadsverkeer. De iOn is niet groot, maar valt wel op in het verkeer door zijn karakteristieke uiterlijk en zijn vlotte prestaties.

RIJCOMFORT

Peugeot iOn - rijcomfort

Met zijn rijke standaarduitrusting is de iOn een moderne en praktische stadsauto. De boordcomputer, de centrale vergrendeling met afstandsbediening, de elektrisch bedienbare ruiten voor en achter, de dagrijverlichting, de twee uitschuifbare bekerhouders en de 12V-aansluiting zijn stuk voor stuk zaken die het u gemakkelijk maken aan boord van de iOn.

CO2 UITSTOOT

Peugeot iOn - CO2-uitstoot

De Peugeot iOn is een uiterst milieuvriendelijke auto: geen uitstoot van schadelijke stoffen en geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. De Peugeot iOn is bekroond met de Grand Prix Auto Environnement 2010. Deze prijs is in het leven geroepen door MAAF Assurances en wordt toegekend aan auto's en technologieën die bijdragen aan een beter milieu.

OPLADEN

Peugeot iOn - opslagcapaciteit

De iOn is voorzien van een lithium-ion accu met een aanzienlijk hogere opslagcapaciteit dan de oude nikkel-cadmium accu's die in de jaren negentig werden gebruikt. Deze accu heeft geen last van het zogenaamde geheugeneffect. Dat betekent dat de accu ook gedeeltelijk kan worden geladen zonder dat hij regelmatig volledig ontladen hoeft te worden.
Deze gebruiksvriendelijke accu heeft slechts 6 uur nodig om via een normaal stopcontact* volledig te worden opgeladen.
Via een speciale laadaansluiting die gelijkstroom met een hoge stroomsterkte levert, kan de accu snel worden opgeladen: 15 minuten voor 50% van de capaciteit en 30 minuten voor 80%.

* Via een standaard monofase 230V-stopcontact, met een beveiligde laadkabel van 5 meter.

IN EEN OOGOPSLAG