Peugeot Fractal - PEUGEOT I-COCKPIT®

Peugeot Fractal

De PEUGEOT FRACTAL biedt een toekomstvisie op de PEUGEOT i-Cockpit® voor een nog intuïtievere en plezierigere rijervaring.

UITRUSTINGSNIVEAUS

i

Het interieur bevat materialen die zijn geïnspireerd door auditoria en opnamestudio's. Op het dashboard, de portierpanelen en de kuipstoelen is zwart eikenhout aangebracht. Een koperen lijst, die door het gehele interieur loopt, verbeeldt de verbindingen van een audiosysteem terwijl de 3D-geprinte anechoïsche motieven bijdragen aan het geluidscomfort. Ten slotte zijn de stoelen bekleed met een 3D Maille-stof in combinatie met wit leder.

INTUÏTIEF RIJDEN

Voor een permanente voertuigbeheersing beschikt de bestuurder over een stoel die dusdanig steun biedt dat de bewegingen van de FRACTAL perfect aan te voelen zijn. Instinctmatig legt de bestuurder zijn handen op het compacte stuurwiel met op beide spaken een geïntegreerde touchpad. Met deze met de duim te bedienen touchscreens kunnen de functies en voorzieningen van de FRACTAL worden aangestuurd.

Het recht voor de bestuurder, in zijn blikveld geplaatste head-up instrumentenpaneel combineert een digitaal paneel met holografische weergave met een polycarbonaat scherm dat onder een hoek van 45° staat. De bestuurder kan de weergave op het digitale paneel, dat uit een 12,3 inch HD-scherm bestaat, volledig aan zijn eigen smaak aanpassen. Op het schuin geplaatste polycarbonaat scherm wordt de aanvullende informatie, die door een 7,7 inch AMOLED-scherm wordt geprojecteerd, met een 3D-effect weergegeven.

Op bogen aan weerszijden van het stuurwiel zijn toggle switches aangebracht. De rechter boog bevat ook de toets voor het activeren van de elektromotor. In de middenconsole is een 7,7 inch AMOLED-scherm geïntegreerd waarmee alle functies van de FRACTAL kunnen worden bediend. De achterpassagiers beschikken ook over een paneel waarmee ze de ambiance achterin kunnen aanpassen.