NIEUWE PEUGEOT 508 SW: de exclusieve break

Nieuwe Peugeot 508 SW: de exclusieve break met een gedurfd design
Nieuwe Peugeot 508 SW: de exclusieve break met een gedurfd design

Nieuwe Peugeot 508 SW

Vanaf 39.770 Rijklaar*

104g i

4l i

PEUGEOT AVANTAGE

Profiteer tijdens Peugeot Avantage van veel voorraadvoordeel op een nieuwe Peugeot 508 SW. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst €3.000.
Ontdek uw specifieke voordeel bij uw Peugeot-dealer.

DESIGN

DE RADICALE BREAK

Met zijn gespierde voorkomen, zijn langgerekte lijnen, zijn expressieve front en zijn 19 inch velgeni, vormt de nieuwe Peugeot 508 SW een elegante, genereuze en atletische stationwagen. Aan de achterzijde onderstreept de dubbele zichtbare uitlaati zijn sportieve karakter, dat nog eens versterkt wordt door de bijzondere adaptieve 3D LED achterlichteni met de bekende PEUGEOT lichtsignatuur.

SCHUIF-/KANTELDAK

Nieuwe Peugeot 508 SW, groot panoramisch schuif-/kanteldak

FRAMELOZE PORTIERRUITEN

Nieuwe Peugeot 508 SW, frameloze portierruit

BAGAGERUIMTE

Nieuwe Peugeot 508 SW, grote bagageruimte met een extra brede achterklep

LICHTSIGNATUUR

Nieuwe Peugeot 508 SW, nieuwe, voor het merk PEUGEOT kenmerkende lichtsignatuur, Full led-koplampen met automatische hoogteverstelling

BEKLEDING

Nieuwe Peugeot 508 SW, hoogwaardige bekleding uit nappa leder in Rouge Pourpre met sierstiksels.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

Nieuwe Peugeot 508 SW, talloze opbergmogelijkheden in het interieur.

SCHUIF-/KANTELDAK

Het panoramische schuif-/kanteldaki met een groot glasoppervlak zorgt voor een vrij uitzicht en een prettig licht interieur, ook voor de achterpassagiers. Het bij de hemelbekleding passende zonnescherm beschermt u tegen te felle zonnestralen en creëert een chique ambiance.

FRAMELOZE PORTIERRUITEN

De elegante frameloze portierruiten dragen bij aan het pure design van de nieuwe Peugeot 508 SW en geven hem een gestrekt en laag silhouet.

BAGAGERUIMTE EN FLEXIBILITEIT

Een kofferruimte met een groot volumei is geschikt voor al uw bagage en biedt een groot gebruiksgemak dankzij de extra grote opening van de vijfde deur. De Peugeot 508 kan worden uitgerust met bagagerails(2), een bagagenet voor hoge beladingi en een handsfree achterklepbedieningi, die het, in combinatie met Keyless Entry & Start, mogelijk maakt om de kofferklep te openen en sluiten met een voetbeweging onder de achterbumper.

LICHTSIGNATUUR

Om zowel overdag als ‘s nachts beter zichtbaar te zijn, en ook om zelf beter te kunnen zien, heeft de Peugeot 508 een bijzondere lichtsignatuuri. Deze bestaat uit Full LED koplampen met automatische hoogteregeling, LED richtingaanwijzers en statische bochtverlichting. Wat meteen opvalt zijn de driedimensionale Full LED-achterlichteni. Deze achterlichten branden dag en nacht met een adaptieve intensiteit en zorgen ervoor dat de rode klauwafdrukken zowel recht van achteren als van opzij constant zichtbaar zijn.

BEKLEDING

Kies afhankelijk van het uitrustingsniveau uit de fraaie en tijdloze stofferingmaterialen van de nieuwe Peugeot 508 om een persoonlijke voorkeur te creëren. Ga zitten, doe de deur dicht en ontspan.

PRAKTISCHE OPBERGMOGELIJKHEDEN

Het hele interieur bevat vele handige opbergruimtes. Een royale opbergruimte onder de middenarmsteun, in de portierpanelen en onder de middenconsole. Desgewenst kunt u alle losse spullen aan het zicht onttrekken.


COCKPIT

DE SPECTACULAIRE PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT i-Cockpit van de nieuwe Peugeot 508 SW, met head-up instrumentenpaneel en compact stuurwiel

Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit® en ervaar de dynamiek ervan. Met het compacte stuurwiel, het digitale en configureerbare head-up instrumentenpaneel en 10” HD touchscreen, met daaronder de als pianotoetsen bedienbare ‘Toggle Switches’, die direct toegang bieden tot de meest belangrijke functies.

Nieuwe Peugeot 508 SW, 10 inch capacitief touchscreen, Mirror Screen en Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning.

EEN PERMANENTE CONNECTIVITEIT

De intuïtieve connectiviteit van de Peugeot 508 biedt ongekende mogelijkheden. Als u uw smartphone op de middenconsole legt, wordt hij draadloosi opgeladen. Dankzij de Mirror Screen-functie kan het scherm van uw smartphone worden weergegeven op het 10” capacitieve touchscreen zodat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Autoi. Het Connect 3D-navigatiesysteem werkt bijzonder gebruiksvriendelijk. Op het touchscreen of op het digitale head-up instrumentenpaneel wordt dankzij de connectiviteit van de TomTom®-services alle voor het rijden nuttige informatie in real time weergegeven (verkeer, weer, parkeergelegenheden, tankstations).

Nieuwe Peugeot 508 SW, elektrisch verstelbare AGR-stoelen met geheugenfunctie, stoelverwarming en multipoint-massagefunctie

ZITCOMFORT

Om een groots comfort te garanderen beschikt de Peugeot 508 afhankelijk van de uitvoering over een bestuurders en passagiersstoel met AGRi -kwalificatie, met een optimale ergonomie en ruime verstelmogelijkhedeni. Voor een nog groter comfort kiest u voor de elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie, voorzien van verwarming en gekoppeld aan een multipoint massagefunctiei door acht pneumatische pockets.

Nieuwe Peugeot 508 SW, premium hifisysteem van Focal®

HIFISYSTEEM VAN FOCAL®

Het Premium Hi-Fi systeem van FOCAL®i levert een puur en kristalhelder geluid, voor iedereen die hoge eisen stelt aan de kwaliteit. Uitgerust met 10 luidsprekers en de nieuwste technologieën, overtreft de Peugeot 508 de standaard op het gebied van geïntegreerde audiosystemen.

MOTOREN

INTENSE RIJSENSATIES

Nieuwe Peugeot 508 SW: de exclusieve break met een gedurfd design

De Peugeot 508 beschikt over zuinigei PureTech en BlueHDi motoren van de nieuwste generatie die reeds voldoen aan de strengste Euro 6 norm. Er zijn twee 1.6 PureTech benzinemotoren beschikbaar met vermogens van 180 of 225 pk. Daarnaast is er een 1.5 BlueHDi 130 pk, of een 2.0 BlueHDi 160 of 180 pk dieselmotor beschikbaar.

Nieuwe Peugeot 508 SW, PureTech-motoren van de nieuwste generatie die voldoen aan de Euro 6d-TEMP-norm

PURETECH-BENZINEMOTOREN

De 1.6 PureTech-benzinemotor van de nieuwste generatie voldoet aan de Euro 6d-TEMP-norm en behoort qua rijplezier, prestaties en brandstofverbruik tot de top.

De nieuwe Peugeot 508 SW is leverbaar met 2 benzinemotoren die gekoppeld zijn aan de nieuwe automatische transmissie EAT8 en beschikken over een Stop & Start-systeem:

- de 1.6 PureTech 180 S&S EAT8
- de 1.6 PureTech 225 S&S EAT8

Nieuwe Peugeot 508 SW, BlueHDi-motoren van de nieuwste generatie die voldoen aan de Euro 6d-TEMP-norm

BLUEHDI-DIESELMOTOREN

De nieuwe Peugeot 508 SW is leverbaar met BlueHDi-motoren van de nieuwste generatie die voldoen aan de Euro 6d-TEMP-norm. Ze zijn voorzien van een exclusief emissieregelsysteemi voor dieselmotoren en behoren tot de zuinigste op de markt. U kunt kiezen uit 4 versies:

- de 1.5 BlueHDi 130 S&S met 6-versnellingsbak
- de 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8
- de 2.0 BlueHDi 160 S&S EAT8
- de 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8

Nieuwe Peugeot 508 SW, automatische transmissie EAT8 met elektrische Shift and Park by wire-bediening

AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT8

Even alert als een handgeschakelde versnellingsbak, biedt de EAT8i automaat snelle en vloeiende overgangen tussen de versnellingen, dankzij de nieuwe elektronische bediening ‘Shift and Park by wire’ en de schakelpeddels achter het stuurwiel.

Nieuwe Peugeot 508 SW, handgeschakelde 6-versnellingsbak

HANDGESCHAKELDE 6-VERSNELLINGSBAK

De Peugeot 508 is ook verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak, in combinatie met de BlueHDi 130 dieselmotor.

BENZINEMOTOREN
DIESELMOTOREN
TRANSMISSIE EAT8
ZESVERSNELLINGSBAK

TECHNOLOGIEËN

VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEMEN

Nieuwe Peugeot 508 SW, groot aantal hightech voorzieningen

De nieuwe Peugeot 508 SW is voorzien van talloze hightech voorzieningeni en rijhulpsystemeni van de nieuwste generatie die uw veiligheid vergroten en u helpen bij het parkeren of het overzien van en anticiperen op de omgeving van uw auto en de rijomstandigheden.

i

U ZIET HET ONZICHTBARE

Dankzij een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de auto, kunt u met de optie ‘Night vision’i zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of mensen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel. Dankzij de nieuwste generatie veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen heeft u de voordelen van de nieuwste technologie.

i

PACK DRIVE ASSIST PLUS

Met het ‘Pack Drive Assist Plus’i rijdt u uw nieuwe Peugeot 508 op semi-autonome wijze. Dankzij een radar in de voorbumper en de camera achter de binnenspiegel, kan de adaptieve cruise control met STOP-functie zich automatisch aanpassen aan de snelheid van uw voorligger, om zo een continue veilige afstand te behouden. Deze mogelijkheid is gekoppeld aan Lane Positioning Assist, die de positie van de auto binnen de rijstrook naar wens van de bestuurder vasthoudt.

Nieuwe Peugeot 508 SW, Active Safety Brake (automatisch noodremsysteem) met Distance Alert (waarschuwing dreigende aanrijding)

PACK SAFETY

Met het ‘Pack Safety’i vergezellen de rijhulpsystemen u om uw reis in alle rust te volbrengen. Het bevat het actieve noodremsysteem ‘Active Safety Brake’ en verkleint uw kans op ongelukken door ‘Distance Alert’, ‘Active Lane and Road Edge Departure Warning’ en ‘Herkenning van verkeersborden met snelheidsbeperking’.

Het ‘Pack Safety Plus’i geeft u een nog betere veiligheid door de systemen Actieve dodehoekbewaking, Vermoeidheidsherkenning, Grootlichtassistent, Snelheidslimietherkenningsen Snelheidsadviessysteem en een uitgebreide Verkeersbordherkenning (stopborden, eenrichtingsverkeer, enz.).

i

FULL PARK ASSIST

Met de Full Park Assist i kunt u het fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren volledig aan de auto overlaten. De bestuurder activeert de functie met de knop op de selectiehendel en kan het stuurwiel en de pedalen loslaten. Het systeem detecteert automatisch een geschikte parkeerplek en neemt het gas geven en remmen van de bestuurder over. Het systeem vergemakkelijkt ook het uitparkeren.

De demonstratievideo van Full Park Assist is gemaakt in 3D en is gebaseerd op de concept car PEUGEOT Exalt.

NIGHT VISION
DRIVE ASSIST PLUS
PACK SAFETY
FULL PARK ASSIST


IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP


ANDER MODEL

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 508 SW?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com