NIEUWE PEUGEOT 508 BERLINE - TECHNOLOGIE

Nieuwe Peugeot 508 Berline

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 38.170 Rijklaar*

101g i

3.9l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 1 reviews

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 508, de Grande Berline met een gedurfd design, compromisloze kwaliteit en hoogwaardige technologieën voor een sublieme rijervaring.

MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, PureTech- en BlueHDi-motoren van de nieuwste generatie

TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE.
De PEUGEOT 508 beschikt over zuinige* PureTech et BlueHDi motoren van de nieuwste generatie die reeds voldoen aan de strengste Euro 6 norm. Er zijn twee 1.6 PureTech benzinemotoren beschikbaar met vermogens van 180 of 225 pk. Daarnaast is er een 1.5 BlueHDi 130 pk, of een 2.0 BlueHDi 160 of 180 pk dieselmotor beschikbaar.

* Voor de actuele uitstoot en verbruikscijfers, verwijzen we u naar de brochure ‘Prijzen & Specificaties Peugeot 508’

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, automatische transmissie EAT8 met elektronische Shift and Park by wire-bediening

SOEPEL RIJDEN BIJ UITSTEK.
Even alert als een handgeschakelde versnellingsbak, biedt de EAT8* automaat snelle en vloeiende overgangen tussen de versnellingen, dankzij de nieuwe elektronische bediening ‘Shift and Park by wire’ en de schakelpeddels achter het stuurwiel. De PEUGEOT 508 is ook verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak, in combinatie met de BlueHDi 130 dieselmotor.
 
* EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8) : automatische versnellingsbak met 8 versnellingen

HIGHTECH VOORZIENINGEN

U RIJDT NOOIT ALLEEN.
Dankzij de toepassing van vele nieuwe technologieën(1), beschikt de PEUGEOT 508 over rijhulpsystemen van de nieuwste generatie om uw veiligheid te verhogen, u bij het rijden te assisteren, en beter te anticiperen op de omstandigheden.

(1) Afhankelijk van de uitvoering, standaard of optioneel: zes airbags, ABS, ESP, infrarood camera, multifunctionele camera achter de binnenspiegel, twaalf ultrasoon sensoren, radar en twee 180° videocamera’s

RIJHULPSYSTEMEN

i

U ZIET HET ONZICHTBARE.

Dankzij een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de auto, kunt u met de optie ‘Night vision’* zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of mensen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel. Dankzij de nieuwste generatie veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen heeft u de voordelen van de nieuwste technologie.

*Optioneel, afhankelijk van de uitvoering

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, technologie voor semi-autonoom rijden met adaptieve cruise control met Stop & Go-functie en Lane Positioning Assist

WEES VOORBEREID OP GEVAAR.

Met het ‘Pack Safety’(1), vergezellen de rijhulpsystemen u om uw reis in alle rust te volbrengen. Het bevat het actieve noodremsysteem
‘Active Safety Brake’ en verkleint uw kans op ongelukken door ‘Distance Alert’, ‘Active Lane and Road edge Departure Warning’ en ‘Herkenning van verkeersborden met snelheidsbeperking’. Het ‘Pack Safety Plus’(2) geeft u een nog betere veiligheid door
de systemen Actieve dodehoekbewaking, Vermoeidheidsherkenning, Grootlichtassistent, Snelheidslimietherkennings en snelheidsadviessysteem en een uitgebreide Verkeersbordherkenning (stopborden, eenrichtingsverkeer, enz.).

(1) Standaard
(2) Standaard vanaf niveau Allure

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, Active Safety Brake (automatisch noodremsysteem) met Distance Alert (waarschuwing dreigende aanrijding)

DICHTER BIJ AUTONOMIE.

Met het ‘Pack Safety’(1), vergezellen de rijhulpsystemen u om uw reis in alle rust te volbrengen. Het bevat het actieve noodremsysteem ‘Active Safety Brake’ en verkleint uw kans op ongelukken door ‘Distance Alert’, ‘Active Lane and Road edge Departure Warning’ en ‘Herkenning van verkeersborden met snelheidsbeperking’. Het ‘Pack Safety Plus’(2) geeft u een nog betere veiligheid door de systemen Actieve dodehoekbewaking, Vermoeidheidsherkenning, Grootlichtassistent, Snelheidslimietherkennings en snelheidsadviessysteem en een uitgebreide Verkeersbordherkenning (stopborden, eenrichtingsverkeer, enz.).

(1) Standaard
(2) Standaard vanaf niveau Allure

i

FULL PARK ASSIST

Met Full Park Assist* kunt u het fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren volledig aan de auto overlaten. De bestuurder activeert de functie met de knop op de selectiehendel van de automaat en kan het stuurwiel en de pedalen loslaten. Het systeem detecteert automatisch de ruimte van de parkeerplek en neemt het gas geven en remmen van de bestuurder over. Het systeem vergemakkelijkt ook het uitparkeren.

* Afhankelijk van de uitvoering, standaard of optioneel

Night Vision
Pack Safety
Pack Drive Assist
Full Park Assist

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Nieuwe PEUGEOT 508 GT: de Grande Berline

EEN GOEDE INVESTERING.
De PEUGEOT 508 heeft niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk en bijzondere rijeigenschappen. De auto is ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van de professionele gebruiker. Er is bijzondere aandacht besteed aan de optimalisatie van de gebruikskosten.
De uitmuntende vormgeving, afwerkkwaliteit en duurzaamheid van de PEUGEOT 508 dragen bij aan een goede restwaarde. De uitrusting, gebruikte materialen en motorisaties zijn met zorg geselecteerd om de kosten van onderhoud en brandstofverbruik te minimaliseren. Tenslotte zullen ook de nieuwste rijhulpsystemen er toe bijdragen dat de bestuurder veilig en ontspannen van de auto zal kunnen profiteren.