NIEUWE PEUGEOT 508 BERLINE - RIJPLEZIER

Nieuwe Peugeot 508 Berline

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 38.170 Rijklaar*

101g i

3.9l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 1 reviews

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 508: de Grande Berline van PEUGEOT met een gedurfd design, compromisloze kwaliteit en hoogwaardige technologieën. Vraag online een proefrit aan of stel hem online samen.

RIJPLEZIER

DE UNIEKE PEUGEOT i-COCKPIT®

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, PEUGEOT i-Cockpit® met head-up instrumentenpaneel en compact stuurwiel

STAP IN DE UNIEKE PEUGEOT I -COCKPIT® .
Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit® en ervaar de dynamiek ervan. Met het compacte stuurwiel, het digitale en configureerbare head-up instrumentenpaneel en 10” HD touchscreen, met daaronder de als pianotoetsen bedienbare ‘Toggle Switches’, die direct toegang bieden tot de meest belangrijke functies.

 

CONNECTIVITEIT

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, 10 inch capacitief touchscreen, Mirror Screen en Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning.

BLIJF VERBONDEN.
De intuïtieve connectiviteit van de PEUGEOT 508 biedt ongekende mogelijkheden. Als u uw smartphone op de middenconsole legt, wordt hij draadloos* opgeladen.
Dankzij de Mirror Screen-functie kan het scherm van uw smartphone worden weergegeven op het 10” capacitieve touchscreen zodat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto** . Het Connect 3D-navigatiesysteem werkt bijzonder gebruiksvriendelijk. Op het touchscreen of op het digitale head-up instrumentenpaneel wordt dankzij de connectiviteit van de TomTom®-services alle voor het rijden nuttige informatie in real time weergegeven
(verkeer, weer, parkeergelegenheden, tankstations).
 
* Optioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering. Alleen apparaten die compatibel zijn met de norm Qi, kunnen via inductie worden opgeladen.
** Alleen gecertificeerde MirrorLink®-, Apple CarPlayTM- of Android Auto-apps kunnen, afhankelijk van de app, zowel bij stilstaande auto als tijdens het rijden worden gebruikt. Tijdens het rijden kunnen bepaalde functionaliteiten van deze apps echter geblokkeerd zijn. Voor bepaalde typen content die gratis beschikbaar zijn op uw smartphone, moet een gelijkwaardige betaalde MirrorLink®-, Apple CarPlayTM- of Android Auto-app worden gedownload. Op voorwaarde dat de gebruiker een telefoonabonnement met internettoegang bij zijn provider heeft afgesloten. Ga voor meer informatie naar http://services.peugeot.nl/mirror-screen/.
Apple CarPlayTM werkt met Smartphones met iOS 9.0 of hoger. MirrorLink® is compatibel met Smartphones met Android 5.0+ of hoger. Alleen met Mirrorlink compatible toestellen die voorzien zijn van Mirrorlink compatible apps. Android Auto werkt met Smartphones met Android 5.0 of hoger. De app die nodig is om Android Auto te laten functioneren is nog niet uitgerold in Nederland door Google. Derhalve is het gebruik van Android Auto op dit moment nog niet mogelijk.

COMFORT

COMFORTSTOEL OPTIMA FORMA.
Om een groots comfort te garanderen beschikt de PEUGEOT 508 afhankelijk van de uitvoering over een bestuurders- en passagiersstoel met AGR*- kwalificatie, met een optimale ergonomie en ruime verstelmogelijkheden**. Voor een nog groter comfort kiest u voor de elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie, voorzien van verwarming en gekoppeld aan een multipoint massagefunctie*** door acht pneumatische pockets.

* Aktion Gesunder Rücken (Duitse vereniging voor gezondheid van de rug)
** Regelbare lengte en hellingshoek van de zitting en/of de lendensteun
***Standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering

 

PREMIUM HIFISYSTEEM VAN FOCAL®

FOCAL®-HIFISYSTEEM: EEN PUUR GELUID.
Het Premium Hi-Fi systeem van FOCAL®* levert een puur en kristalhelder geluid, voor iedereen die hoge eisen stelt aan de kwaliteit. Uitgerust met 10 luidsprekers en de nieuwste technologieën, overtreft de PEUGEOT 508 de standaard op het gebied van geïntegreerde audiosystemen.

* Optioneel of standaard, afhankelijk van de uitvoering

RIJPRESTATIES.

VOLG DE WEG, INTENS.
De PEUGEOT 508 maakt gebruik van de nieuwste technologieën van het merk. Met zijn verfijnde onderstel, zijn strakke besturing, en uitgebalanceerde
veercomfort dankzij de Active Suspension Control*, vormt hij een verlengstuk van de vrijheid van de bestuurder en maakt hij rijden tot een beleving.

*Afhankelijk van de motorisatie, standaard of optioneel