DESIGN NIEUWE 508

Nieuwe Peugeot 508 Berline

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 38.170 Rijklaar*

101g i

3.9l i

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 508: de gedurfde Grande Berline van PEUGEOT met het ranke, gestrekte en sportieve silhouet van een coupé.

DESIGN

Nieuwe PEUGEOT 508 GT: de Grande Berline

DE RADICALE BERLINE.
Met zijn lage daklijn, zijn langgerekte lijnen en zijn gespierde en krachtige voorkomen, onthult de PEUGEOT 508 GT zijn ware karakter. Zijn exclusieve PureTech 225 S&S benzinemotor of BlueHDi 180 S&S dieselmotor, beide met EAT8 automatische versnellingsbak garanderen een geweldige rijervaring.

De PEUGEOT 508 breekt met de traditie. De PEUGEOT 508 GT is onmiddelijk herkenbaar door zijn stoere blik, de imposante grille met verchroomd dambordpatroon, geflankeerd door Full LED koplampen en indrukwekkende LED dagrijverlichting. Zijn ontwerp is helder, zuiver en afgewogen. Zijn profiel is atletisch gespierd, door uitgekiende welvingen in de spatborden die door geen enkele lijn worden onderbroken.

NIEUWE PEUGEOT 508 GT LINE

BUITENGEWOON.
In één oogopslag herkent u de kracht en de katachtige schoonheid van de PEUGEOT 508 GT Line, zijn geprofileerde lijnen, zijn geraffineerde design, zijn technologische uitrusting zoals de automatisch dimmende frameless binnenspiegel en geraffineerde GT Line signatuur.

SPRAAKMAKENDE ELEGANTIE.
Het front met de grille in dambordpatroon met chroomomranding, de buitenspiegelkappen in glanzend zwart en de koplampen van de nieuwste generatie met ‘PEUGEOT Full LED technology’ onderstrepen de pure lijnvoering van de PEUGEOT 508 GT Line.

NIEUWE PEUGEOT 508

GEDISTINGEERD.
Aan de achterzijde verbergt de glanzend zwarte balk de 3D LED achterlichten, die zijn geïnspireerd op de concept car ‘PEUGEOT Instinct’. Om de auto zo aerodynamisch mogelijk te maken, is hij van achteren smaller gemaakt dan van voren, terwijl hij de indruk geeft daar juist breder te zijn! De 18” HIRONE lichtmetalen velgen in de brede wielkasten versterken de gespierde lijnen van de PEUGEOT 508 ALLURE.

 

 

BUITEN HET KADER.
Met een puur silhouet, langgerekt en sportief, is de PEUGEOT 508 ALLURE geïnspireerd op de wereld van elegante Coupés, met behoud van de eigenschappen van een Berline. Al bij de eerste schetsen van het ontwerp is gerekend met optimale proporties die mogelijk werden door de grenzen op te zoeken van wat er technisch mogelijk is.

DESIGNKENMERKEN

Nieuwe PEUGEOT 508 Allure Berline, panoramisch schuif-/kanteldak met een groot glasoppervlak

CONTACT MET DE BUITENWERELD.
Geniet intens van de eerste zonnestralen in het voorjaar. Het panoramisch schuifdak* met groot glasoppervlak brengt u in direct contact met de buitenwereld en zorgt, ook als het gesloten is, voor een prachtige lichtinval in het interieur.

* Optioneel, afhankelijk van de uitvoering

Nieuwe PEUGEOT 508 Allure Berline, portier zonder ruitframe

TOONBEELD VAN VERFI JNING.
De elegantie van de portieren zonder raamstijlen dragen in grote mate bij aan de elegante lijnvoering van de PEUGEOT 508. Hierbij is geen enkele concessie gedaan aan de kwaliteit.
De ruiten zijn extra dik uitgevoerd, wat naast extra stevigheid ook zorgt voor een betere (geluids)isolatie.

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, nieuwe PEUGEOT-lichtsignatuur, full led-koplampen met automatische hoogteregeling

HET LICHT MAG AAN.
Om zowel overdag als ‘s nachts beter zichtbaar te zijn, en ook om zelf beter te kunnen zien, heeft de PEUGEOT 508 een bijzondere lichtsignatuur*. Deze bestaat uit Full LED koplampen met automatische hoogteregeling, LED richtingaanwijzers en statische bochtverlichting. U bent ten allen tijde zichtbaar voor een optimale veiligheid. Uw PEUGEOT 508 is het ook waard om gezien te worden.

* Pack Full LED is optioneel of standaard, afhankelijk van het uitrustingsniveau

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, nieuwe PEUGEOT-lichtsignatuur, 3D full led-achterlichten met klauwafdrukken.

IN HET VOORBIJGAAN.
Wat meteen opvalt zijn de driedimensionale Full LED-achterlichten*. Ze zijn een directe afgeleide van de oplossingen die werden bedacht voor de meest recente concept cars van PEUGEOT sinds de QUARTZ. Deze achterlichten branden dag en nacht met een adaptieve intensiteit en zorgen ervoor dat de rode klauwafdrukken zowel recht van achteren als van opzij constant zichtbaar zijn.

* Full LED-achterlichten maken onderdeel uit van het Pack Full LED

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, talloze opbergmogelijkheden in het interieur

KLEINE RUIMTES VOOR GROTE REIZEN.
Het hele interieur bevat vele handige opbergruimtes. Een royale opbergruimte onder de middenarmsteun, in de portierpanelen en onder de middenconsole. Desgewenst kunt u alle losse spullen aan het zicht onttrekken.

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, grote bagageruimte met een extra grote achterklep

PRAKTISCH VOLUME.
Een kofferruimte met een groot volume* is geschikt voor al uw bagage en biedt een groot gebruiksgemak dankzij de extra grote opening van de vijfde deur. De PEUGEOT 508 kan worden uitgerust met een Hands-free achterklepbediening**, die het, in combinatie met Keyless Entry & Start, mogelijk maakt om de kofferklep te openen en sluiten met een voetbeweging onder de achterbumper.

* Volume van de kofferruimte = 487 liter. Het is bovendien mogelijk de kofferruimte te vergroten door het deels of geheel neerklappen van de rugleuning van de achterbank
** Optioneel, afhankelijk van de uitvoering


 

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, bestuurders- en voorpassagiersstoel met AGR-kwaliteitslabel

Kies afhankelijk van het uitrustingsniveau uit de fraaie en tijdloze stofferingmaterialen van de nieuwe PEUGEOT 508 om een persoonlijke voorkeur te creëren. Ga zitten, doe de deur dicht en ontspan.

Nieuwe PEUGEOT 508 GT, met geperforeerd nerfleder bekleed compact stuurwiel

TIJDLOZE MODERNITEIT.
Over elk detail is nagedacht om elke reis tot een ware beleving te maken. Voorzien van hoogwaardige en tijdloze materialen, beschikt het interieur van de PEUGEOT 508 GT over stoelbekleding in een combinatie van leder* en Alcantara®, een stuurwiel uit geperforeerd leder, terwijl de sierpanelen op het dashboard, de deurpanelen en de middenconsole zijn uitgevoerd in een unieke Zebrano** afwerking.

* Leder gecombineerd met andere materialen: raadpleeg voor meer informatie over de lederen bekleding de technische gegevens. Deze zijn verkrijgbaar bij uw dealer of beschikbaar op peugeot.nl.
** Zebrano is een houtsoort met een opvallende strepentekening die aan zebra’s doet denken. Het wordt normaliter gebruikt in decoratieve toepassingen zoals meubelen, snij- en beeldhouwwerk