Configureer uw Peugeot 308 SW

U hebt gekozen voor de Peugeot 308 SW: met deze nieuwe gezinsauto geniet u van elke rit. Ontdek een nieuwe visie op comfort. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 308 SW Blue Lease, Peugeot 308 SW Active, Peugeot 308 SW Allure, Peugeot 308 SW GT, Peugeot 308 SW GT Line.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 110 S&S en de 1.5 BlueHDi 130 S&S, beide in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 308 SW hebt gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Gris Artense, Dark Blue, Gris Hurricane of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.