COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Configureer uw sportieve Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

U hebt gekozen voor de Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: een sportieveling pur sang. Met zijn design, uitrusting en exclusieve motor staat hij garant voor nieuwe rijsensaties, die van de ultieme hot hatchback: de 308 GTi by Peugeot Sport. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 308 GTi of Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en levert de 308 GTi by Peugeot Sport met een moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotor, de 1.6 THP 270 in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Voor extra comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport hebt gemaakt, kunt u de motor en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Noir Perla Nera, Bleu Magnetic, Blanc Nacrée of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.