Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: een hot hatchback met een vlijmscherp design
De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: een hot hatchback met een vlijmscherp design

PEUGEOT 308 GTi

Vanaf 45.220 Rijklaar*

148g i

6.5l i


De Peugeot 308 GTi van PEUGEOT SPORT is de ultieme sportieve auto. De stijl, de uitrusting en de exclusieve motor nodigen u uit om een nieuwe rijbeleving te ervaren.

EEN RADICAAL DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: de Coupe Franche

VOL TEMPERAMENT

Laat u verleiden door de inspirerende lijnen van de PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT. Hij maakt direct indruk met zijn ranke nieuwe voorzijde met een glanzend zwarte verticale grille, een roodi onderste gedeelte van de bumper en speciale koelsleuven.

De in het rood uitgevoerde merknaam PEUGEOT en de GTi-badges laten over het sportieve karakter van de Peugeot 308 GTi al geen misverstanden bestaan, maar u kunt dit nog verder versterken met de flamboyante Coupe Franche in de kleuren Bleu Magnetic en Noir Perla Nerai.

ULTIEME SENSATIES

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: i-Cockpit

RIJPLEZIER IN OPTIMA FORMA

De vele functies van de PEUGEOT i-Cockpit®
 van de 308 GTi by PEUGEOT SPORT bieden sportieve rijsensaties dankzij het Driver Sport Pack en het uitschakelbare ESP.

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: compact GTi-stuurwiel

EEN PUUR INTERIEURDESIGN

Het interieur van de Peugeot 308 GTi ademt op stijlvolle wijze een sportieve sfeer, met een ambiance waarin antraciet, rood en zwart de boventoon voeren: een met nerfleder bekleed stuurwiel met rode sierstiksels en een GTi-logo, aluminium Peugeot Sport-dorpellijsten...

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: touchscreen en Connect 3D-navigatie

PEUGEOT CONNECT 3D NAV

Het geïntegreerde navigatiesysteem Peugeot Connect 3D Nav is voorzien van een 9,7 inch capacitief touchscreen met 3D weergave van de kaart, spraaksturing en realtime verkeersinformatie via TomTom traffic. Dankzij de Mirror Screenfunctie kunt u gebruik maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto. i

EEN ULTIEM STUUR- EN RIJGEDRAG

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: Coupe Franche rood/zwart

INTENS RIJPLEZIER

De in samenwerking met Peugeot Sport ontwikkelde uitrusting (speciale remklauwen, 380 mm remschijven, sportonderstel met een 11 mm verlaagde vering, Torsen®-differentieel met beperkte slip) en het standaard Driver Sport Pack brengen het rijplezier met de Peugeot 308 GTi op ongekende hoogte. Daarnaast is hij voorzien van de nieuwste technologieën, met een keur aan rijhulpsystemen.

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: THP 270-benzinemotor met Stop & Start-systeem

FENOMENALE PRESTATIES

De PEUGEOT 308 GTi by Peugeot Sport combineert een van de beste sportonderstellen op de markt met de 1.6 e-THP 270 S&S benzinemotor die zich kenmerkt door hoogwaardige technologie: door dubbele oliesproeiers gekoelde gesmede lichtmetalen zuigers, versterkte zuigerveren en drijfstangen en drijfstanglagers met polymeercoating. 

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES