Peugeot 308 BERLINE - compacte 5-deurs

De nieuwe Peugeot 308 GT – Een rank silhouet
De nieuwe Peugeot 308 GT – Een rank silhouet

PEUGEOT 308 Berline

Vanaf 23.140 Rijklaar*

De Peugeot 308 Berline 5-deurs hatchback heeft nog meer temperament gekregen en biedt meer rijplezier dan ooit.

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

De nieuwe Peugeot 308 – Vooraanzicht

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

De tot de categorie gezinsauto behorende Peugeot 308 valt direct op door zijn gedurfde design met pure en vloeiende lijnen. De expressieve nieuwe voorzijde is direct herkenbaar aan de verticaal geplaatste grille met dambordpatrooni, met in het midden de Peugeot-leeuw. De nieuwe sportieve voorbumper en Full LED koplampeni geven de voorzijde een extra dynamisch karakter.

De nieuwe Peugeot 308 – Peugeot i-Cockpit®

RUIMTE VOOR SENSATIES

In het interieur staat rijplezier voorop, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreeni. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. Geniet onderweg van uw favoriete muziek met de onnavolgbare geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteem of versterk de sportieve rijsensaties met het Driver Sport Pack.

DE NIEUWE 308 GT LINE, SPORTIEF DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 GT Line – interieur met aluminium stijlelementen en rode sierstiksels

EEN EIGEN STIJL

De Peugeot 308 GT Line heeft met zijn pure design en hoogwaardige materialen een sportief en verfijnd karakter. In het interieur vindt u bijvoorbeeld bekleding in een combinatie van kunstleder en de stof Oxford Mistral met rode sierstiksels, een met nerfleder bekleed stuurwiel en verschillende aluminium stijlelementen.

De nieuwe Peugeot 308 GT Line – Zijaanzicht

De nieuwe Peugeot 308 GT Line – Touchscreen – Connect 3D-navigatie

PEUGEOT CONNECT 3D NAV

Het geïntegreerde navigatiesysteem Peugeot Connect 3D Nav is voorzien van een 9,7 inch capacitief touchscreen met 3D weergave van de kaart, spraaksturing en realtime verkeersinformatie via TomTom traffic. Dankzij de Mirror Screenfunctie kunt u gebruik maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto.

DE 308 GT, NOG MEER KARAKTER

De nieuwe Peugeot 308 GT – Een rank silhouet

VERLEG UW GRENZEN

De Peugeot 308 GT heeft een nog verleidelijker karakter. Zijn ranke silhouet komt fraai tot zijn recht dankzij de iets verlaagde vering.

Met het standaard Driver Sport Pack kunt u genieten van een ongekend dynamisch rijgedrag.

De nieuwe Peugeot 308 GT – Versnellingshendel

BlueHDi 180 S&S EAT8

Het sportieve karakter van de PEUGEOT 308 GT komt perfect tot zijn recht dankzij de exclusieve selectie motoren, waaronder de nieuwe 2.0 BlueHDi 180 die nu al voldoet aan de nieuwe Euro 6.2 uitlaatgasnorm en is gekoppeld aan de nieuwe automatische transmissie EAT8i.

Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 308 Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de PEUGEOT 308 in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

ONTDEK DE 308 GTi

Peugeot 308 GTi

De Peugeot 308 GTi van PEUGEOT SPORT is de ultieme sportieve auto.

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES