Peugeot 3008 SUV - TECHNOLOGIE

Peugeot Summer Drive - Een zomer vol voordeel - Peugeot 3008 SUV

PEUGEOT 3008 SUV

Vanaf 32.080 Rijklaar*

117g i

5.1l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 2 reviews

MOTOREN

Euro 6 BlueHDi-dieselmotoren
Euro 6 PureTech-driecilinderbenzinemotore

Een auto waarmee u de wereld kunt verkennen, moet natuurlijk beschikken over technologie die het milieu respecteert.
Dankzij het EMP2-platform, de sterke PureTech- en BlueHDi-motoren en de automatische transmissie EAT6 is de Peugeot 3008 SUV een van de schoonste en zuinigste SUV's van zijn segment.

PRAKTISCHE FUNCTIONALITEIT

Peugeot 3008 SUV -  handsfree achterklepbediening

Hebt u de handen vol? Met de handige handsfree achterklepbedieningi gaat de achterklep automatisch open of dicht. Een korte voetbeweging onder de bumper is voldoende om het systeem in werking te zetten... en u het leven te vergemakkelijken.

MICHELIN-BAND

Peugeot 3008 SUV - Michelin Primacy 3-band
Peugeot 3008 SUV - Michelin Primacy 3-band Slimline-formaat

Michelin heeft voor de Peugeot 3008 SUV een Primacy 3-band in Slimline-formaat ontwikkeld die het fraaie uiterlijk van een grote 19 inch-velg combineert met een zeer hoge energie-efficiëntie, voor een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot.

VERLICHTING

De slanke koplampen met een zwart en verchroomd binnenwerk dragen sterk bij aan het moderne en karakteristieke uiterlijk van deze SUV. Ze zijn voorzien van LED-dagrijverlichting en, bij de Full LED-koplampeni, van een "tand" die ver doorloopt in de lichtunit.

Aan de achterzijde vallen de LED 3D-achterlichten direct op. Ze branden zowel overdag als 's nachts en geven de nieuwe 3008 een kenmerkende uitstraling.