Peugeot 3008 SUV - RIJPLEZIER

Peugeot Summer Drive - Een zomer vol voordeel - Peugeot 3008 SUV

PEUGEOT 3008 SUV

Vanaf 32.080 Rijklaar*

117g i

5.1l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 2 reviews

EEN VOORBEELDIG RIJGEDRAG

De perfecte rij-ervaring van de Peugeot 3008 SUV

Ondanks zijn grotere bodemvrijheid en hogere zitpositie heeft de Peugeot 3008 SUV een uitmuntend rijgedrag en een exacte besturing. Een garantie voor een verslavend gevoel van souplesse en veiligheid!

EuroNCAP 5 sterren 2016

De Peugeot 3008 SUV kreeg, met vijf sterren, de hoogste score in de Euro NCAP-test 2016.

VISIOPARK 2

i

Dankzij de camera's van het Visiopark 2-systeemi kan de directe omgeving van de auto op het touchscreen worden weergegeven. Tijdens de manoeuvre wordt het bovenaanzicht van de auto in zijn directe omgeving in real time samengesteld.
Zo beschikt u over een 360°-beeld van de omgeving waarop alle obstakels in de buurt van de auto te zien zijn.

ACTIVE SAFETY BRAKE

i

Deze technologie is een automatisch noodremsysteem van de nieuwe generatie dat in actie komt bij een dreigende aanrijding. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Als de bestuurder niet of onvoldoende remt, activeert het systeem de remmen van de auto. Zo helpt de Active Safety Brakei een aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken door de aanrijdingssnelheid te verlagen.

ADAPTIEVE CRUISE CONTROL MET STOPFUNCTIE

i

Dit systeemi komt in actie als het een voorligger signaleert. Het systeem past automatisch de snelheid van uw auto aan die van de voorligger aan, zodat de afstand tussen uw auto en uw voorligger constant blijft. Als uw voorligger langzamer rijdt, vermindert het systeem de snelheid van uw auto of brengt het uw auto indien nodig zelfs volledig tot stilstand door op de motor af te remmen en het remsysteem te bedienen. Dit systeem is te activeren vanaf een snelheid van 30km per uur en te gebruiken tot een snelheid van 180km per uur.

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

i

ACTIVE LANE DEPARTURE WARNING

i

BLIJF ELKE SITUATIE MEESTER!

Blijf elke situatie meester met de Peugeot 3008 SUV
Peugeot 3008 SUV - Technologie uitgelicht

De in de stad zo wendbare Peugeot 3008 SUV voelt zich ook buiten de gebaande wegen als een vis in het water dankzij de Advanced Grip Controli. Met de draaiknop op de middenconsole kunt u gemakkelijk de stand kiezen die het beste past bij de omstandigheden: sneeuw, modder of zand. Op steile hellingen zorgt de inventieve Hill Assist Descent Control ervoor dat de wagensnelheid automatisch wordt geregeld, afhankelijk van de hellingshoek. Met dit systeem daalt de auto geleidelijk de helling af zonder dat u het gas- of rempedaal hoeft in te trappen.

EEN PERMANENTE CONNECTIVITEIT

Peugeot 3008 SUV - Connectiviteit
Peugeot 3008 SUV - Draadloos opladen

Dankzij de functie Mirror Screen kunt u via het touchscreen de apps van uw smartphone gebruiken die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto*. En uw smartphone kan draadloos worden opgeladeni.

* ALLEEN GECERTIFICEERDE MIRRORLINK®-, APPLE CARPLAYTM- OF ANDROID AUTO-APPS (BESCHIKBAAR VANAF EIND 2016) KUNNEN, AFHANKELIJK VAN DE APP, ZOWEL BIJ STILSTAANDE AUTO ALS TIJDENS HET RIJDEN WORDEN GEBRUIKT. TIJDENS HET RIJDEN KUNNEN BEPAALDE FUNCTIONALITEITEN VAN DEZE APPS ECHTER GEBLOKKEERD ZIJN. VOOR BEPAALDE TYPEN CONTENT DIE GRATIS BESCHIKBAAR ZIJN OP UW SMARTPHONE, MOET EEN GELIJKWAARDIGE BETAALDE MIRRORLINK®-, APPLE CARPLAYTM- OF ANDROID AUTO-APP WORDEN GEDOWNLOAD. DE MIRROR SCREEN-FUNCTIE WERKT MET DE TECHNOLOGIE MIRRORLINK® (TELEFOONS MET ANDROID-, BLACKBERRY- EN WINDOWS PHONE-BESTURINGSSYSTEEM EN COMPATIBILITEIT MET MIRRORLINK®), MET DE TECHNOLOGIE APPLE CARPLAYTM (TELEFOONS MET IOS-BESTURINGSSYSTEEM) EN MET DE TECHNOLOGIE ANDROID AUTO (TELEFOONS MET ANDROID-BESTURINGSSYSTEEM), OP VOORWAARDE DAT DE GEBRUIKER EEN TELEFOONABONNEMENT MET INTERNETTOEGANG BIJ ZIJN PROVIDER HEEFT AFGESLOTEN. MEER INFORMATIE OP HTTP://WWW.PEUGEOT.NL/MIRROR-SCREEN/

PREMIUM HIFISYSTEEM FOCAL®, HET BEROEMDE FRANSE AUDIOMERK

Focal® premium hifisysteem

Comfortabel gezeten in de riante stoel geniet u van uw favoriete muziek die perfect wordt weergegeven door het premium hifisysteem van Focal®i. Dit systeem is voorzien van 10 luidsprekers met de exclusieve technologie van Focal® waarmee alle inzittenden kunnen genieten van een puur en helder geluid in de auto. De Peugeot 3008 SUV is de eerste auto ter wereld die leverbaar is met een audiosysteem van Focal®! Zo kunt u aan boord van de Peugeot 3008 SUV kennismaken met de hoogstaande kwaliteit van deze beroemde Franse audiospecialist met meer dan 35 jaar ervaring in hifi-luidsprekers en boxen.

PREMIUM HIFISYSTEEM FOCAL

i