Peugeot 3008 SUV - Sports Utility Vehicle

Peugeot 3008 SUV - Sports Utility Vehicle
Peugeot 3008 SUV - Sports Utility Vehicle

PEUGEOT 3008 SUV

Vanaf 32.080 Rijklaar*

115g i

5l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 11 reviews

PEUGEOT AVANTAGE

Profiteer tijdens Peugeot Avantage van veel voorraadvoordeel op een nieuwe Peugeot 3008 SUV. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst €5.000.
Ontdek uw specifieke voordeel bij uw Peugeot-dealer.

DESIGN

EEN KRACHTIGE STIJL

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: schuin van voren

Door de perfect evenwichtige verhoudingen van de carrosserie roept de Peugeot 3008 SUV direct een gevoel van harmonie op. Laat u verleiden door de stoere verticale voorzijde met naar keuze:

  • Een grille met verchroomde facetten en halogeenkoplampen met een geraffineerde en doordringende blik
  • Een grille met dambordpatroon en katachtige en scherp gelijnde Full LED-koplampen, standaard op GT Line en GT.

De robuuste uitstraling van de Peugeot 3008 SUV komt ook tot uiting in de horizontaal geplaatste, gewelfde motorkap. De elegante verchroomde sierstrip op de voorschermen en de sierlijst langs het dak versterken de vloeiende en dynamische lijn van de auto.

FULL LED-KOPLAMPEN

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: led-koplamp

PANORAMISCH SCHUIF-/KANTELDAK

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: panoramadak

LED- ACHTERLICHTEN

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: led-achterlichten

OOG VOOR DETAIL

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: detail bekleding

BLACK DIAMOND DAK

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: Black Diamond-dak

Het grote panoramische schuif-/kanteldak van de Peugeot 3008 SUV bestaat uit een vast achterste deel en een beweegbaar voorste deel. Dit dak zorgt niet alleen voor een licht interieur, maar geeft u ook een bijzonder ruimtelijk gevoel en luxe uitstraling.

De slanke koplampen met een zwart en verchroomd binnenwerk dragen sterk bij aan het moderne en karakteristieke uiterlijk van deze SUV. Ze zijn voorzien van led-dagrijverlichting en bij de full led-koplampeni van een "tand" die ver doorloopt in de lichtunit.

Aan de achterzijde vallen de LED 3D-achterlichten direct op. Ze branden continu bij draaiende motor zowel overdag als 's nachts en geven de nieuwe 3008 zijn kenmerkende uitstraling. Alsof een leeuw de afdruk van zijn klauwen heeft achtergelaten.

Zorgvuldig uitgekozen moderne materialen, chroomaccenten, leder, royaal gebruik van stoffen bekledingsmaterialen: het fraaie en moderne interieur van de Peugeot 3008 SUV staat garant voor een hoogwaardige beleving.

De krachtige persoonlijkheid van de Peugeot 3008 SUV kan worden geaccentueerd door de Black Diamond-carrosserieafwerking. Hierbij is de carrosserie boven de taillelijn alsmede de buitenspiegels in glanzend zwart uitgevoerd, onafhankelijk van de carrosseriekleur.

COCKPIT

DE SPECTACULAIRE PEUGEOT I-COCKPIT®

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: i-Cockpit® Peugeot 3008 SUV HYBRID4: i-Cockpit®

Aan boord van de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 8 inch touchscreen is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rijinformatie in uw directe blikveld weergegeven.

De PEUGEOT i-Cockpit® beschikt afhankelijk van de uitvoering over zes bijzonder elegante pianotoetsen – de "toggle switches" – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

Bij de plug-in hybrid-uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de PEUGEOT i-Cockpit® over een voor de hybride-aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de gegevens over het verbruik (elektriciteit en brandstof) weergegeven kunnen worden.

CONNECTIVITEIT

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: Mirror Screen

COMFORT VAN HET INTERIEUR

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: comfort interieur

PREMIUM HIFISYSTEEM VAN FOCAL®

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: hifisysteem van Focal®

EEN PERMANENTE CONNECTIVITEIT

Dankzij de Mirror Screen-functie kan het scherm van uw smartphone worden weergegeven op het 8 inch touchscreen zodat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Autoi . In de tussentijd kan uw smartphone draadloos worden opgeladeni.

HET COMFORT VAN REIZEN IN ALLE LUXE

De stoelen van de Peugeot 3008 bieden u op elke rit een optimaal comfort en een perfecte steun. Bij de Comfortstoelen met elektrische verstellingi is de bestuurdersstoel AGRi -gecertificeerd, een label dat aangeeft dat de ergonomie en de verstelmogelijkheden aan strenge eisen voldoen.

Voor nog meer comfort is de Peugeot 3008 leverbaar met een elektrisch verstelbare bestuurders- en passagiersstoel met stoelverwarming en een multipoint-massagefunctie met acht pneumatische pockets.

EEN HOOGWAARDIGE FRANSE GELUIDSSIGNATUUR

Comfortabel zittend in de riante stoel geniet u van uw favoriete muziek die perfect wordt weergegeven door het premium hifisysteem van Focal®. Dit systeem is voorzien van 10 luidsprekers met de exclusieve technologie van Focal® waarmee alle inzittenden kunnen genieten van een puur en helder geluid in de auto. De Peugeot 3008 SUV is de eerste auto ter wereld die leverbaar is met een audiosysteem van Focal®! Zo kunt u aan boord van de Peugeot 3008 SUV kennismaken met de hoogstaande kwaliteit van deze beroemde Franse audiospecialist met meer dan 35 jaar ervaring in hifi-luidsprekers.

MOTORUITVOERINGEN

PRESTATIES EN EFFICIENCY

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: plug-in hybride-aandrijflijn

HYBRID4: DE AANDRIJFLIJN MET VIERWIELAANDRIJVING

De Peugeot 3008 SUV Plug-in Hybrid is leverbaar met de HYbrid4-aandrijflijn (vierwielaandrijving, 300 pk). Deze aandrijflijn bestaat uit:

  • Een PureTech-benzinemotor van 147 kW/200 pk
  • Twee elektromotoren van 80 kW/110 pk.

De tractiebatterij van 13,2 kWh is goed voor een actieradius van 50 km in de 100% elektrische rijmodus, gemeten volgens de WLTP-norm (60 km volgens de NEDC-norm).

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: aandrijflijn

PLUG-IN HYBRIDE: ERVAAR NIEUWE SENSATIES

De Peugeot 3008 SUV Plug-in Hybrid is eveneens leverbaar met de HYbrid-aandrijflijn (voorwielaandrijving, 225 pk). Deze aandrijflijn bestaat uit:

  • Een PureTech-benzinemotor van 132 kW/180 pk
  • Een elektromotor van 80 kW/110 pk.

De tractiebatterij van 13,2 kWh is goed voor een actieradius van 40 km in de 100% elektrische rijmodus, volgens de WLTP-norm (50 km volgens de NEDC-norm).

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: benzinemotor

PURETECH: PURE EFFICIENCY

De 1.2 PureTech 130pk benzinemotor van de Peugeot 3008 SUV biedt rijplezier en prestaties van hoog niveau.

U kunt kiezen uit een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een zuinige en comfortabele EAT8 achttraps automaat.

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: dieselmotor

BLUEHDI: EEN EXCLUSIEVE TECHNOLOGIE

De BlueHDi-motoren zijn voorzien van de unieke, door PEUGEOT ontwikkelde SCR-technologie waardoor deze motoren hoge prestaties combineren met een lage uitstoot. De Peugeot 3008 SUV biedt u de keuze uit twee BlueHDi-motoren:

  • 1.5 BlueHDi 130 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8 achttraps automaat.
  • 2.0 BlueHDi 180 S&S met EAT8 achttraps automaat.
Peugeot 3008 SUV HYBRID4: EAT8-transmissie

EAT6: ERVAAR DE SOUPLESSE

De motoren van de Peugeot 3008 SUV kunnen worden gekoppeld aan de automatische transmissie EAT8. Deze transmissie staat garant voor rijplezier van het hoogste niveau.

Deze automaat is voorzien van de Quickshift-technologie voor snel en soepel schakelen en veel gebruiksgemak. Deze transmissie bedient u via de nieuwe selectiehendel met elektrische impulsbediening of de flippers achter het stuurwiel. Bovendien kunt u voor nog snellere reacties en extra rijdynamiek kiezen voor de Sport-stand.

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: handgeschakelde versnellingsbak BVM6

HANDGESCHAKELDE VERSNELLINGSBAK BVM6

De Peugeot 3008 SUV kan in combinatie met de volgende motoren ook worden geleverd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak:

  • 1.2 PureTech 130 S&S
  • 1.5 BlueHDi 130 S&S
HYBRID4-AANDRIJFLIJN
HYBRID-AANDRIJFLIJN
BENZINEMOTOR
DIESELMOTOR
AUTOMATISCHE TRANSMISSIE
HANDGESCHAKELDE VERSNELLINGSBAK

TECHNOLOGIE

VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEMEN

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: veiligheid en rijhulpsystemen

De Peugeot 3008 is voorzien van een groot aantal ADAS* rij- en parkeerhulpsystemen die uw veiligheid vergroten, u helpen uw omgeving beter te overzien en u helpen te anticiperen op lastige situaties.

i

Active Safety Brake en Distance Alert

Distance Alert waarschuwt de bestuurder voor een dreigende aanrijding met een voorligger als er onvoldoende afstand wordt gehouden.

De Active Safety Brake (automatisch noodremsysteem) detecteert bewegende en vaste obstakels. Zo kan het systeem, als de bestuurder niet ingrijpt, een aanrijding voorkomen door zelf te remmen of de zwaarte ervan beperken door de snelheid te verminderen.

i

Lane Departure Warning System

Het Lane Departure Warning System detecteert met behulp van een camera achter de binnenspiegel de onderbroken of doorgetrokken wegmarkeringen. Bij een dreigende overschrijding van deze lijn zonder de richtingaanwijzer te gebruiken waarschuwt het systeem de bestuurder.

In geval van Active Lane Departure Warning (onderdeel van Pack Safety Plus) voert het systeem een kleine koerscorrectie uit die voelbaar is in het stuurwiel.

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: Driver Attention Alert

Driver Attention Alert

Driver Attention Alert bepaalt de mate van oplettendheid van de bestuurder aan de hand van afwijkingen in de koers ten opzichte van de wegmarkeringen. Na drie waarschuwingen van het eerste niveau (melding "Let op" en een geluidssignaal) activeert het systeem een nieuwe waarschuwing met de melding "Las een rustpauze in!" in combinatie met een luider klinkend geluidssignaal.

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: grootlichtassistent

Grootlichtassistent

De Grootlichtassistent schakelt automatisch over van grootlicht naar dimlicht en vice versa, afhankelijk van de hoeveelheid licht en het verkeer.

Zo kan het grootlicht vaker gebruikt worden, wat de veiligheid ten goede komt.

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: schuin links van voren op de weg

Snelheidslimietherkenning

De Snelheidslimietherkenning detecteert en leest de borden met snelheidslimieten en geeft de limieten weer op het instrumentenpaneel. Het systeem houdt ook rekening met de informatie over snelheidslimieten die is opgeslagen in de kaartgegevens van het navigatiesysteem.

De snelheidsadviesfunctie completeert het systeem: de bestuurder kan de door de camera afgelezen snelheidslimiet gebruiken als ingestelde snelheid van de cruise control of de snelheidsbegrenzer.

i

Adaptieve cruise control

Dit systeem detecteert met behulp van een radar een voor u rijdend voertuig en houdt automatisch een vooraf ingestelde veilige afstand tot dit voertuig aan.

Indien nodig kan het systeem de auto in de file volledig tot stilstand brengen (uitvoeringen met een automatische transmissie) of tot 30 km/h afremmen (uitvoeringen met een handgeschakelde versnellingsbak).

ACTIVE SAFETY BRAKE
LDWS
DRIVER ATTENTION ALERT
GROOTLICHTASSISTENT
SNELHEIDSLIMIETHERKENNING
CRUISE CONTROL

Slimme technologie

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: Advanced Grip Control

Advanced Grip Control
Advanced Grip Control bestaat uit een geavanceerde antispinregeling, speciale banden en de Hill Assist Descent Control. Hiermee kunt u de grip van de auto aanpassen aan zware omstandigheden, zoals sneeuw, modder of zand en blijft de auto onder controle bij een steile afdaling. De Peugeot 3008 SUV is ook leverbaar in de vierwielaangedreven HYbrid4.

/image/32/2/peugeot_3008_layout8-6.551322.jpg

Slimme flexibiliteit
Met het Magic Flat-systeem en de in twee delen (2/3 - 1/3) neerklapbare achterbank kunt u de ruimte achterin volledig naar eigen wens indelen. Bovendien is de laadvloer geheel vlak als de achterbank is neergeklapt. Al uw vrijetijdsspullen kunt u uit het zich opbergen dankzij de dubbele kofferbakbodem die in twee standen kan worden gezet. En als u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u extra lange voorwerpen vervoeren.

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: handsfree achterklep

Handsfree achterklep
Heeft u de handen vol? Met de handige handsfree achterklepbediening gaat de achterklep automatisch open of dicht. Een korte voetbeweging onder de bumper of een druk op de afstandsbediening is voldoende om het systeem in werking te zetten en u het leven te vergemakkelijken.

EEN VEELVULDIG BEKROONDE SUV

MEER DAN 64 GEWONNEN AWARDS

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: op de weg in een bocht

Sinds zijn introductie heeft de Peugeot 3008 SUV al meer dan 64 internationale awards in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze Europese Auto van het Jaar-titel.

De 3008 SUV heeft wereldwijd jury's weten te overtuigen met zijn rijkwaliteiten, exterieurdesign, uitrusting en natuurlijk de PEUGEOT i-Cockpit®.

De Peugeot 3008 SUV heeft bovendien de hoogste score van 5 sterren behaald in de Euro NCAP 2016-test.

ONDERSCHEIDENDE UITVOERINGEN

CROSSWAY, GT LINE, GT

Peugeot 3008 SUV Crossback

3008 CROSSWAY
De op de Allure gebaseerde 3008 Crossway is bijzonder karaktervol dankzij een groot aantal onderscheidende elementen: Peugeot Connect 3D Nav, DAB+ digitale radio, parkeerhulp voor en achteruitrijcamera, exclusieve Crossway-badges, verchroomde buitenspiegelkappen, extra getinte achterruit en achterste zijruiten, carrosserieafwerking in Black Diamond, 18 inch-velgen Los Angeles en standaard Advanced Grip Control.

Peugeot 3008 SUV HYBRID4: rijden op de weg

3008 GT LINE
Onderscheid uzelf in stijl! De 3008 GT Line laat zijn temperament zien met hoogwaardige details zoals de matte, gepolijste 18 inch-velgen, de buitenspiegelkappen in de kleur Noir Perla Nera, het koperkleurige GT Line-logo en het hightech karakter van de afwerking.

Peugeot 3008 SUV HYBRID4

3008 GT
In de nieuwe 3008 GT wordt het rijden een onvergetelijke ervaring. Dankzij de geweldige wegligging, de 180pk 2.0BlueHDi motor met EAT8 automatische versnellingsbak en het uitstekende geluidscomfort ervaart u vanaf de eerste meters intense sensaties

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES