PEUGEOT 208 5-DEURS - INTERIEUR

Peugeot 208 - 5 deurs - Het compacte succesnummer van Peugeot

PEUGEOT 208 5-deurs

Vanaf 17.250 Rijklaar*

105g i

4.6l i

In het pure en hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 is aan elk detail aandacht besteed. Dankzij de unieke ergonomie kunt u alle functies gemakkelijk, intuïtief en veilig bedienen.

PEUGEOT i-Cockpit®

Peugeot 208 - 5 deurs - interieur i-Cockpit

De natuurlijke en intuïtieve ergonomie van de PEUGEOT i-Cockpit® draagt bij aan het rijplezier, de wendbaarheid en de exacte bediening van de auto.  
 
Dankzij het grote, nu capacitieve 7 inch touchscreen, het head-up instrumentenpaneel en het compacte, perfect in de hand liggende stuurwiel biedt de PEUGEOT 208 directe en intense rijsensaties

OOG VOOR DETAIL

Peugeot 208 - 5 deurs - interieur deur
Peugeot 208 - 5 deurs - interieur luchtrooster
Peugeot 208 - 5 deurs - interieur dashboardpaneel

Het interieur heeft net als het exterieur een modern en strak design. Het dashboard geeft een ruimtelijk effect en is daarnaast duidelijk gestructureerd. De buitenste luchtroosters hebben de vorm van een kattenoog en de elementen waarvan de vlakken als een diamant lijken te zijn geslepen, staan model voor de zorg die aan dit interieur is besteed.

Het materiaal van het dashboardpaneel voelt zacht aan. En dankzij de grafische decoratie van het paneel heeft het dashboard een extra hoogwaardige uitstraling gekregen.

Peugeot 208 - 5 deurs - interieur dashboardpaneel

HIGHTECH INSTRUMENTENPANEEL

Doordat het instrumentenpaneel hoger is geplaatst, kunnen de analoge meters, die qua ontwerp doen denken aan precisiehorloges, over het stuurwiel heen worden bekeken. Het sobere en elegante design, de witte achtergrondverlichting en het centrale display zorgen ervoor dat de informatie duidelijk afleesbaar is. Zo hoeft de bestuurder zijn ogen niet van de weg te wenden om de belangrijkste rijinformatie te zien.

Peugeot 208 - 5 deurs - interieur compact stuurwiel

COMPACT STUURWIEL

Dankzij het compacte stuurwiel en de relatief geringe afmetingen van de PEUGEOT 208 - minder dan 4 meter lang - is de auto bijzonder wendbaar in stadsverkeer en biedt hij enorm veel rijplezier. Om de warme en chique uitstraling van het interieur te versterken is dit stuurwiel vanaf het derde uitrustingsniveau met hoogwaardig glad lederi bekleed.

Peugeot 208 - 5 deurs - interieur touchscreen

TOUCHSCREEN

Het grote 7 inch touchscreeni werkt voortaan capacitief. Het is intuïtief te bedienen en biedt toegang tot allerlei functies van de auto i.  Bovendien beschikt u over uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden: verbinding via Bluetooth, USB-aansluiting, afspelen van audio- of videobestanden via streaming.

PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN INTERIEUR

Peugeot 208 - 5 deurs - Pack Mentol White interieur

De PEUGEOT 208 kan worden voorzien van Packsi waarmee u het interieur aan uw eigen smaak kunt aanpassen.

Deze Packs worden gekenmerkt door een moderne en chique ambiance die tot in de puntjes is verzorgd: zo zijn auto's met deze Packs voorzien van sportstoelen, verchroomde ventilatieroosters en gekleurde accenten i op de bekledingsstoffen, het stuurwiel, het dashboard en de portierpanelen.

- Het pack Menthol White heeft met zijn witte accenten een dynamische en elegante uitstraling.