Peugeot 208 5 deurs - compacte auto

Peugeot 208 5 deurs - compacte auto

PEUGEOT 208 5-deurs

Vanaf 17.250 Rijklaar*

105g i

4.6l i

De PEUGEOT 208, een karaktervolle, sportieve en geraffineerde compacte hatchback van de nieuwe generatie. Laat u overtuigen door zijn karakter en ervaar zijn tomeloze energie.

3 REDENEN OM DE 208 TE KIEZEN

Magnetische aantrekkingskracht

De compacte Peugeot 208 5-deurs

Een intuïtieve en intense rijbeleving

De compacte Peugeot 208 5-deurs

Efficiency en veiligheid

De compacte Peugeot 208 5-deurs - achterzijde

MAGNETISCHE AANTREKKINGSKRACHT

De compacte Peugeot 208 5-deurs

Vanaf het eerste moment weet de PEUGEOT 208 u te verleiden met zijn karaktervolle, sportieve en geraffineerde design.

Met zijn ver naar buiten geplaatste mistlampen oogt hij breed en dynamisch en lijkt hij aan de weg gekleefd te zijn, zodat u direct zin krijgt om in te stappen en weg te rijden.

EEN INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

Peugeot 208 - interieur -  PEUGEOT i-Cockpit®

Het kwalitatief hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 valt op door zijn strakke design. Dankzij de PEUGEOT i-Cockpit® zijn alle functies gemakkelijk en snel te bedienen. 

De PEUGEOT i-Cockpit® bestaat uit een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot, capacitiefi touchscreen. Zo kunt u optimaal genieten van het dynamische, scherpe en veilige rijkarakter van deze auto.

EFFICIENCY EN VEILIGHEID

  • De compacte afmetingen, het lage gewicht, de aerodynamica en het rijgedrag van de PEUGEOT 208 staan borg voor een perfecte balans tussen comfort en wegligging.
  • Dankzij hightech voorzieningen en het brede gamma PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie, die allemaal aan de Euro 6-normen voldoen, zijn de prestaties en gebruikskosten van de PEUGEOT 208 toonaangevend in zijn segment.
  • De PEUGEOT 208 kan ook worden voorzien van de nieuwe zestraps automatische transmissie EAT6i met koppelomvormer. Deze snel en soepel schakelende automaat, die versnellingen kan overslaan, versterkt de rijsensaties nog verder.

.

Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 208 Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de PEUGEOT 208 in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

ONTDEK DE 208 GT Line

Peugeot 208 GT-Line

De PEUGEOT 208 GT Line, een sportieve compacte auto met een karaktervolle uitstraling en efficiënte motoren.

NEEM CONTACT OP

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 208?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com