Peugeot 2008 SUV - TECHNOLOGIE

Peugeot Summer Drive - Een zomer vol voordeel - Peugeot 2008 SUV

PEUGEOT 2008 SUV

Vanaf 22.220 Rijklaar*

114g i

5l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 2 reviews

CONNECTIVITEIT

Peugeot 2008 SUV - PEUGEOT i-Cockpit®

Met de Peugeot 2008 SUV beschikt u over online services en apps die u eenvoudig kunt bedienen via het 7 inch touchscreen.

Connect 3D-navigatiesysteemi met spraakherkenning

Het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteemi met spraakherkenning staat borg voor een onbezorgde reis met uw Peugeot 2008 SUV. Dankzij de spraakherkenning kunt u het navigatiesysteem, de telefoon en verschillende multimediafuncties bedienen terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Dankzij de TomTom®-servicesi (verkeersinformatie, tankstations, parkeergelegenheden, lokaal zoeken) wordt alle voor uw reis nuttige informatie in real time weergegeven:

De optie Gevarenzones: veilig en zorgeloos

Voor extra veilig en zorgeloos rijden kunt u bij de Peugeot 2008 SUV kiezen voor de optie Gevarenzonesi.

Het Connect 3D-navigatiesysteem geeft in Europa in landen waar dat is toegestaan de locatiei aan van flitspalen, mobiele radars, trajectcontroles, roodlichtcamera's en weggedeelten waar veel ongevallen voorkomen.

MIRROR SCREEN

Peugeot 2008 SUV - Mirror Screen

Met de functie Mirror Screeni kunnen smartphone applicaties die compatibel zijn met Mirrorlink® of Apple CarplayTM worden bediend via het 7’’ touchscreeni. Tijdens het rijden kunnen bepaalde functionaliteiten van deze apps echter geblokkeerd zijn. Voor bepaalde typen content die gratis beschikbaar zijn op uw smartphone, moet een gelijkwaardige betaalde MirrorLink®- of Apple CarPlayTM-app worden gedownload. De Mirror Screen-functie werkt met de technologie MirrorLink® in combinatie met telefoons met Android-besturingssysteem en compatibiliteit met MirrorLink®, en met de technologie Apple CarPlayTM in combinatie met telefoons met iOS-besturingssysteem, op voorwaarde dat de gebruiker een telefoonabonnement met internettoegang bij zijn provider heeft afgesloten.

Klik hier voor meer informatie van  uw MirrorLink®i of Apple CarPlayTMi

Voor een optimale weergave en een veilig gebruik van de apps in de auto worden de compatibele apps weergegeven met een speciaal voor gebruik tijdens het rijden ontwikkelde interface.

MYPEUGEOT APP

Peugeot 2008 SUV - Connect Pack - MyPeugeot App.

De app "MyPeugeot App"i

Met deze app worden gegevens van uw autoi naar uw smartphonei verzonden zodat u altijd uw auto kunt terugvinden ("find my car"), navigatie-aanwijzingen kunt krijgen voor het laatste stuk dat u te voet aflegt naar uw bestemming ("last mile guidance"), een waarschuwing krijgt wanneer uw auto aan onderhoud toe is, de actieradius van de auto in de gaten kunt houden, ritgegevens kunt bekijken.

ACTIEVE PARKEERHULP EN ACHTERUITRIJCAMERA

Peugeot 2008 SUV -  Actieve parkeerhulp
Peugeot 2008 SUV -  achteruitrijcamera

De Actieve parkeerhulpi detecteert een parkeerruimte en assisteert u bij het in- en uitparkeren, bij fileparkeren of bij het parkeren in een parkeervak haaks op de rijbaan. Het systeem laat bij een snelheid tot 8 km/h de auto automatisch sturen en informeert de bestuurder via meldingen en geluidssignalen.
U moet zelf  gas geven, remmen, de versnellingsbak en, bij een handgeschakelde versnellingsbak, de koppeling bedienen.

 De achteruitrijcamera wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden van de camera worden weergegeven op het touchscreen zodat u obstakels achter de auto kunt waarnemen die u anders niet zou kunnen zien.

GRIP CONTROL®

Peugeot 2008 SUV - onderstel

De Grip Control® maakt de 2008 SUV nog multifunctioneler en biedt u de mogelijkheid uw horizon te verleggen... De veelzijdige en flexibele Grip Control® verbetert de tractie door de aandrijving van de voorwielen aan de ondergrond aan te passen met behulp van de regeling van het ESP. De Grip Control® wordt geleverd op motoren vanaf 100 pk, voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak  of een automatische transmissie, en in combinatie met 16 of 17 inch M & S-bandeni. Deze banden zijn in heel Europa toegestaan in plaats van winterbanden.

Peugeot 2008 SUV - Grip Control®

Met de centraal geplaatste draaiknop kunt u de vijf standen van de Grip Control® selecteren:
- Standaardi
- Sneeuwi
- Offroadi
- Zandi
- ESP Offi

MOTOREN EN AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT6

Peugeot 2008 SUV - onderstel

De Peugeot 2008 SUV is leverbaar met de Euro 6 PureTech-benzinemotoren met drie cilinders die borg staan voor uitstekende prestaties en lage gebruikskosten. Deze motoren hebben een beter rendement dankzij het lagere gewicht en de kleinere afmetingen. Voor nog meer rijsouplesse is de 1.2 PureTech 110 leverbaar in combinatie met de automatische transmissie EAT6 met 6 versnellingen, een transmissie die snel en vloeiend schakelt.

De uitvoering met dieselmotor is voorzien van de BlueHDi-technologie die het brandstofverbruik, de uitstoot van NOx (stikstofoxide) - tot wel 90% - en de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert.

ONDERSTEL

Peugeot 2008 SUV - onderstel

De 2008 SUV is een aerodynamische compacte SUV met een uitstekend rijgedrag dankzij het lage gewicht i en de specifieke afstemming van het onderstel.  De schroefveren, schokdempers, stabilisatorstangen en voor- en achtertrein zijn specifiek zodat elke 2008 SUV, ongeacht de motoruitvoering, geweldig rijdt.
 
De carrosserie helt nauwelijks over en de strategie van de stuurbekrachtiging is aangepast aan het type onderstel, zodat het compacte stuurwiel altijd een nauwkeurig stuurgevoel geeft.