Configureer uw PEUGEOT 2008 SUV

Configureer uw PEUGEOT 2008 SUV

U hebt gekozen voor de Peugeot 2008 SUV: een compacte, robuuste, stijlvolle en moderne SUV. Neem plaats achter het stuur van deze SUV en geniet van een unieke rijervaring. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 2008 SUV Active, Peugeot 2008 Blue Lion, Peugeot 2008 SUV Allure, Peugeot 2008 SUV GT Line, Peugeot 2008 SUV Blue Lease.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 82, de 1.2 PureTech 130 en de 1.5 BlueHDi 100. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 2008 SUV hebt gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Gris Platinium, Rouge Ultimate, Blanc Nacré of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.