Peugeot 2008 SUV - INTERIEUR

Peugeot Summer Drive - Een zomer vol voordeel - Peugeot 2008 SUV

PEUGEOT 2008 SUV

Vanaf 22.220 Rijklaar*

114g i

5l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 2 reviews

PEUGEOT i-Cockpit®

Peugeot 2008 SUV  - PEUGEOT i-Cockpit®

De PEUGEOT i-Cockpit® zorgt voor een bijzondere rijbeleving.
De strakke cockpit voorkomt dat u onnodig wordt afgeleid en nodigt u uit erop uit te trekken.
Het compacte stuurwiel zorgt ervoor dat u uw armen dichter bij elkaar kunt houden en uw handen lager kunt positioneren. Zo kunt u gemakkelijker en meer ontspannen sturen.

Dankzij het met blauwe led-verlichting omgeven instrumentenpaneel kunt u uw ogen altijd op de weg gericht houden: u hebt alle belangrijke informatie altijd in uw blikveld. Dat maakt het rijden nog veiliger en comfortabeler.
Bovendien kunt u via het 7 inch touchscreeni talloze functies van de auto bedienen.

GERAFFINEERD EN HIGHTECH

Peugeot 2008 SUV - blauwe led-verlichting
Peugeot 2008 SUV - blauwe led-verlichting

Het voor een compacte SUV unieke interieur overtuigt met zijn fraaie afwerking, indrukwekkende bouwkwaliteit en prettig aanvoelende materialen.

De bijzonder geraffineerde sfeerverlichting mag hierbij niet onvermeld blijven.
Het interieur van de 2008 SUV en de PEUGEOT i-Cockpit® zijn aangenaam licht dankzij het grote glasoppervlak van de auto. Het instrumentenpaneel ziet er bijzonder hightech uit dankzij de rand met blauwe led-verlichting. Voor het dak kunt u kiezen uit een glazen panoramadak met blauwe led-omranding of een hemelbekleding voorzien van een indirect verlicht led-patrooni.

OOG VOOR DETAIL

Peugeot 2008 SUV - interieur design
Peugeot 2008 SUV - interieur design
Peugeot 2008 SUV - interieur design

Het interieur heeft net als het exterieur een modern en strak design. Het dashboard geeft een ruimtelijk effect en is daarnaast duidelijk gestructureerd. De luchtroosters aan de uiteinden van het dashboard hebben de vorm van een kattenoog en staan model voor de zorg die aan dit interieur is besteed.

FLEXIBILITEIT

De gemakkelijk toegankelijkei, ruime en functionele bagageruimte kan in een handomdraai worden vergroot van 410 liter naar 1400 literi dankzij de in twee delen (1/3 - 2/3) neerklapbare achterbank. U hoeft slechts op de knop aan de bovenzijde van de rugleuning van de achterbank te drukken: de rugleuning wordt dan neergeklapt en de zitting automatisch opgeklapt. De bagageruimte is voorzien twee opbergruimten aan de zijkant, waarvan de ene is voorzien van een riem om voorwerpen vast te zetten en de andere van een bagagenet. Daarnaast beschikt u over een extra opbergruimte onder de vloer van de bagageruimte, met een inhoud van 22 literi.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE 2008 SUV

Beweeg uw muis om door het interieur te navigeren