Peugeot 2008 SUV - Sports Utility Vehicle

Peugeot Summer Drive - Een zomer vol voordeel - Peugeot 2008 SUV

PEUGEOT 2008 SUV

Vanaf 22.220 Rijklaar*

114g i

5l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 2 reviews
PEUGEOT SUMMERDRIVE - Een zomer vol voordeel

Rij deze zomer nog in een nieuwe Peugeot. Want tijdens Peugeot Summer Drive profiteert u van €4.700 voordeel op de voorraadmodellen van de Peugeot 2008 SUV. Kom dus snel naar uw Peugeot-dealer.

3 REDENEN OM DE 2008 SUV TE KIEZEN

DE VERLEIDELIJKE KRACHT VAN EEN SUV

Peugeot 2008 SUV - compacte SUV

DE SUV DIE UNIEKE SENSATIES BIEDT

Peugeot 2008 SUV  - PEUGEOT i-Cockpit®

DE HIGHTECH SUV

Peugeot 2008 SUV - Hightech SUV - brandstofverbruik

DE VERLEIDELIJKE KRACHT VAN EEN SUV

Peugeot 2008 SUV - compacte SUV

Rijplezier van het hoogste niveau, geraffineerd design en compromisloze kwaliteit... kenmerken die bijdragen aan de emotie die elke PEUGEOT oproept.
In het segment van compacte SUV'si is de Peugeot 2008 SUV een onderscheidende auto. Laat u verleiden door zijn stoere design, zijn kracht en zijn robuuste maar ook geraffineerde karakter.

DE SUV DIE UNIEKE SENSATIES BIEDT

Peugeot 2008 SUV  - PEUGEOT i-Cockpit®

Door de fraaie materialen en verzorgde afwerking biedt de Peugeot 2008 SUV een bijzondere rijervaring. Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit®. Het compacte stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel en het touchscreen staan borg voor een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag zodat u optimaal kunt genieten van de geweldige wegligging.
De unieke rijsensaties worden verder versterkt door de toegepaste rijhulpsystemen, connectiviteit en veiligheidstechnologieën.

DE HIGHTECH SUV

Peugeot 2008 SUV - Hightech SUV - brandstofverbruik

Het aerodynamische silhouet en het lage gewicht zijn twee belangrijke voordelen van de Peugeot 2008 SUV. Bovendien kunt u bij de Peugeot 2008 SUV kiezen uit een BlueHDi-motor, of PureTech-benzinemotoren: deze motoren kenmerken zich allemaal door een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstooti.

Peugeot 2008 SUV - Hightech SUV - automatische transmissie EAT6

U kunt ook kiezen voor de automatische transmissie EAT6i met zes versnellingen, die een voortreffelijke souplesse combineert met efficiënt rijden. Deze automatische transmissie schakelt snel, soepel en schokvrij.

Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 2008 SUV Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de Peugeot 2008 SUV in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

ONTDEK DE 2008 SUV GT-Line

Peugeot 2008 SUV GT-Line

Ontdek de Peugeot 2008 SUV GT-line. De compacte stads-SUV voor het hele gezin.

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 2008 SUV?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com