Peugeot 2008 GT Line - compacte stads-SUV

Peugeot 2008 GT Line - compacte stads-SUV
Peugeot 2008 GT Line - compacte stads-SUV

PEUGEOT

DE KARAKTERVOLLE SUV

De 2008 GT Line, de SUVi van Peugeot, valt op door zijn karaktervolle uiterlijk. De exclusieve, glanzend zwarte 17 inch-velgen ‘Eridan Noir Brilliant’ trekken onmiddellijk de aandacht. Ze passen fraai bij de zwarte afwerking van de sierlijsten van de grille, de sierdelen rondom de mistlampen, de buitenspiegelkappen en de dakrails.

De grille, die aansluit op de nieuwe, horizontaler geplaatste motorkap, kenmerkt zich door het contrast van de in Black Chrome uitgevoerde facetten en de rode PEUGEOT-letters. Op de voorschermen en de achterklep zijn GT Line-logo's aangebracht en in de beschermplaat van de achterbumper is een verchroomd uitlaatsierstuk geïntegreerd.

DE SENSATIONELE SUV

Peugeot 2008 SUV GT-Line - PEUGEOT i-Cockpit®

De roestvast stalen dorpelbeschermers met de letters PEUGEOT maken direct duidelijk dat ook het interieur een sportieve sfeer ademt. Stap in en maak kennis met de PEUGEOT i-Cockpit®. Het compacte, met nerfleder en geperforeerd lederi beklede en van rode sierstiksels voorziene stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel met rode achtergrondverlichting en het touchscreen met het rode thema Redline staan borg voor een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag zodat u optimaal kunt genieten van de geweldige wegligging.

De toegepaste technologieën dragen bij aan de rijsensaties:

• Mirror Screeni: met MirrorLinkTMi of Apple Carplay®i kunt u het scherm van uw smartphone weergeven op en uw smartphoneibedienen via het touchscreen van de auto. Mirror Screen en de Peugeot Connect 3D Nav is standaard op de GT-line.


• Actieve Parkeerhulpi: maakt het inparkeren veel gemakkelijker. Deze functie kan worden gebruikt bij het fileparkeren en bij het parkeren in een parkeervak haaks op de rijbaani. Als optie leverbaar in het Pack Techno.


• Achteruitrijcamerai: dankzij deze camera kunt u verborgen obstakels achter de auto zien zodat u gemakkelijker en veiliger achteruit kunt rijden. Dit is een optie in het Pack Comfort en Pack Techno.


• Grip Control®i: dit systeem zorgt ervoor dat de auto zich op elke ondergrond thuis voelt. De Grip Control® verbetert de tractie in situaties met weinig grip, waarbij u uit 5 standen (standaard, sneeuw, allroad, zand, ESP off) kunt kiezen. Grip Control is standaard op de GT-line.

DE ZUINIGE SUV

De lage luchtweerstand en het lage gewicht vanaf slechts 1120 kg zijn twee belangrijke voordelen van de PEUGEOT 2008. Bovendien kunt u bij de PEUGEOT 2008 kiezen uit zuinige motoren die gekenmerkt worden door een aangenaam laag brandstofverbruik en zeer lage CO2 uitstoot.i

De benzine-motoren van de PEUGEOT 2008 beschikken over de Euro 6 PureTech driecilindermotoren, eventueel in combinatie met de nieuwe automatische transmissie EAT6i. De dieseluitvoeringen van deze nieuwe SUV motoren zijn voorzien van de BlueHDi-technologie.

Ook de veiligheid van de nieuw PEUGEOT 2008 ligt op een hoog niveau, mede dankzij Active City Brakei. Dit nieuwe systeem activeert het remsysteem bij snelheden tot 30 km/h. Het voorkomt aanrijdingen of beperkt de gevolgen ervan als de bestuurder niet reageert.

NIEUWE OPTIE “2008 BLACK PACK”

Grille met de naam Peugeot in Noir Perla Nera en Black Lion-logo - Peugeot 2008 SUV optie Black Pack
17 inch Full Black Eridan-velgen, gespoten in Noir Onyx met Noir Onyx naafdop en zwarte wielbouten – Peugeot 2008 SUV optie Black Pack
Peugeot 2008 SUV optie Black Pack: de compacte SUV, elegant en sportief, op basis van de GT Line-uitvoering

Accentueer de krachtige uitstraling van uw  Peugeot 2008 SUV met de designelementen van de nieuwe Black Pack-optie, gebaseerd op de GT Line-uitvoering De voorzijde wordt gemarkeerd door een grille met de naam PEUGEOT in Noir Perla Nera en een Black Lion-logo.

Het bovenste profiel van het achterportier en de omlijsting van de spoiler zijn uitgevoerd in glanzend zwart, terwijl de 17 inch Full Black Eridan-velgen, gespoten in Noir Onyx, met Noir Onyx naafdop en zwarte wielbouten, zorgen voor de finishing touch. Met de optie Black Pack onderstreept uw Peugeot 2008 SUV zijn elegante en sportieve karakter.

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 2008 SUV GT Line?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com