CONFIGUREER UW PEUGEOT 108 5-DEURS

U hebt gekozen voor de Peugeot 108 5-deurs: een auto met een chic en elegant design. Een verfrissende en originele stadsauto. Met zijn connectiviteitsmogelijkheden beleeft u autorijden op een geheel nieuwe manier. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 108 Access, Peugeot 108 Active, Peugeot 108 Allure, Peugeot 108 Collection, Peugeot 108 GT Line.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech voorzieningen en levert de 108 5-deurs met de moderne, pittige en efficiënte 1.0 VTi 72-motor. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van automatisch schakelen. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u het rijden veraangenaamt en altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 108 5-deurs hebt gemaakt, kunt u de motor en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Noir Caldera, Rouge Scarlet, Blanc Lipizan of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.