PEUGEOT 108 5-DEURS - VEILIGHEID

PEUGEOT 108 - compacte stadsauto

PEUGEOT 108 5-deurs

Vanaf 11.455 Rijklaar*

86g i

3.8l i

De kwalitatief hoogstaande, hightech voorzieningen van de Peugeot 108 brengen de veiligheid voor de bestuurder en passagiers op een hoog niveau.

ACHTERUITRIJCAMERA

Peugeot 108 - Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden worden op het grote touchscreen weergegeven, zodat u veilig en gemakkelijk kunt inparkeren.

Peugeot 108 - Active City Brake

ACTIVE CITY BRAKE

Active City Brake i is een nieuw hulpmiddel om aanrijdingen te vermijden. Bij snelheden onder de 30 km/u helpt dit systeem om aanrijdingen of de ernst daarvan zoveel mogelijk te beperken, in geval van onoplettendheid van de bestuurder.

Peugeot 108 - Lane Departure Warning System

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Lane Departure Warning System i Dit systeem zal bij wegen met goed waarneembare rijbaansignalering de bestuurder bij een snelheid boven de 50 km/u waarschuwen met een geluidssignaal en een waarschuwing op het instrumentenpaneel, indien de bestuurder van rijbaan neigt te wisselen, zonder dat de richtingaanwijzer geactiveerd is

SNELHEIDSBEGRENZER

Met de snelheidsbegrenzeri kunt u een snelheid instellen die u niet wilt overschrijden.

HILL START ASSIST

De Hill Start Assisti zorgt ervoor dat de auto even op zijn plaats wordt gehouden als u het rempedaal loslaat, zodat u probleemloos uw voet naar het gaspedaal kunt verplaatsen.

INDIRECT BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM

Peugeot 108 - indirecte bandenspanningscontrolesysteem

Het indirecte bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt de bestuurder wanneer een of meerdere banden een te lage spanning hebben. In dat geval gaat een verklikkerlampje branden op het instrumentenpaneel en klinkt een geluidssignaal.

AIRBAGS

Peugeot 108 - Airbags

Voor uw veiligheid is de Peugeot 108 standaard uitgerust met 6 airbags (2 frontairbags, 2 zij-airbags voor en 2 window-airbags) en doeltreffende bevestigingssystemen (2 zitplaatsen achter met driepunts ISOFIX-bevestigingen).