PEUGEOT 108 5 deurs - compacte stadsauto

PEUGEOT 108 - compacte stadsauto

PEUGEOT 108 5-deurs

Vanaf 11.455 Rijklaar*

86g i

3.8l i

Peugeot SummerDrive - Private Lease Deals

Tijdens Peugeot Summer Drive profiteert u van extra scherpe Private Lease Deals.
Zo rijdt u de Peugeot 108 al vanaf €169 per maand. Bekijk hier de actie.

De Peugeot 108 compacte stadsauto is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zo is er al een 108 Access leverbaar vanaf €9.995. Wilt u net wat meer? Dan is er de 108 Active, die standaard wordt voorzien van een complete uitrusting en perfect past bij een actieve levensstijl. Een nog completere uitrusting heeft u bij de Peugeot 108 Allure. Met standaard een 7 inch groot touchscreen en 15-inch lichtmetalen velgen zullen alle ogen op u gericht zijn. Vervolgens is er ook nog de Peugeot 108 Collection, een Limited Edition. Naast een aantal extra uitrustingsitems onderscheidt de 108 Collection zich door specifieke afwerkingsdetails, zoals sportieve striping op de zijkant en instaplijsten. Er is altijd een Peugeot 108 die bij u past.

4 REDENEN OM DE 108 TE KIEZEN

CHIC EN ELEGANT

Peugeot 108 - chic en elegant

PERSONALISATIE

Peugeot 108 - personalisatie

TOUCH SCREEN

Peugeot 108 - touch screen

TECHNOLOGIE

Peugeot 108 - technologie

CHIC EN ELEGANT

Peugeot 108 - chic en elegant

De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto. Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht.
U kunt hem helemaal aan uw eigen smaak aanpassen met acht kleuren, zeven personalisatiethema's en drie ambiances voor het interieur.
Met de Peugeot 108 TOP! profiteert u bovendien van een reusachtig vouwdak waarmee u de stad op een nieuwe manier kunt leren kennen.

PERSONALISATIE

Peugeot 108 - personalisatie

Uw eigen 108 samenstellen: het kan!
Met acht kleuren, zeven personalisatiethema's en verschillende ambiances voor het interieur kunt u de Peugeot 108 helemaal aan uw eigen smaak aanpassen.
Kies zowel voor het interieur als het exterieur de kleuren, materialen, stijl en exclusieve details die bij u passen en creëer zo uw eigen Peugeot 108! Bij de Peugeot 108 TOP! kunt u bovendien de kleur van het vouwdak zelf uitkiezen: zwart, grijs of het bijzondere Red Purple!

Met de 108 onderscheidt u zich van de massa en toont u uw creativiteit!

TOUCH SCREEN

Peugeot 108 - touch screen

De Peugeot 108 beschikt over een geavanceerde uitrusting waarmee u een nieuw tijdperk van connectieve technologie binnenstapt.
Met het grote touchscreen beschikt u over alle informatie en functies die onderweg van pas komen.

TECHNOLOGIE

Peugeot 108 - technologie

Samen met de compacte afmetingen van de Peugeot 108 maakt de achteruitrijcamerai het u gemakkelijk bij het parkeren.
Dankzij het Keyless Entry and Start-systeemi kunt u de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder dat u de sleutel tevoorschijn hoeft te halen en kunt u de motor starten met één druk op de startknop.


Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 108 Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de PEUGEOT 108 in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

MIKA EN DE 108 COLLECTION: EEN POPULAIR DUO

i

Eigenzinnig en vrolijk, de PEUGEOT 108 Collection en Mika zijn het allebei! Daarom heeft PEUGEOT voor deze uitvoering vijf opvallende kleuren geselecteerd die het straatbeeld opvrolijken.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 108?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com