PEUGEOT 108 3-DEURS - DESIGN

PEUGEOT 108 - compacte stadsauto

PEUGEOT 108 3-deurs

Vanaf 11.095 Rijklaar*

86g i

3.8l i

De compacte Peugeot 108 is chic en elegant vormgegeven en trekt de aandacht met zijn dynamische lijnen, technologische innovaties en doordachte details. Bovendien kunt u nu uw Peugeot 108 uitrusten met Upgrade Packs. Zo is er altijd een Peugeot 108 die bij u past!

CHIC EN ELEGANT

Peugeot 108 - chic en elegant

De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto. Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht. Hij is gemaakt om zich stijlvol en vastberaden door het stadsverkeer te bewegen. Het design van de voor het segment opmerkelijk robuuste voorzijde is opgebouwd rond de grille, het middelste bumperdeel en het luchtrooster in de bumper.

LICHTSIGNATUUR

Peugeot 108 - Lichtsignatuur
Peugeot 108 - Lichtsignatuur

U herkent de 108 direct aan zijn bijzondere lichtsignatuur. De hightech koplampen, die zwarte en verchroomde accenten combineren, en de LED-lichtgeleiders versterken het chique en stijlvolle karakter van deze stadsauto. Aan de achterzijde geven de drie lichtbanen een diepte-effect aan de achterlichten, waarin de achteruitrijlichten en mistachterlichten zijn opgenomen.

108 TOP!

Met de Peugeot 108 TOP! profiteert u van een reusachtig open dak. Het canvas gedeelte beslaat bijna de gehele lengte van het dak en is standaard elektrisch bedienbaar. U kunt het dak in elke gewenste stand zetten.
Voor nog meer comfort wordt bij het openen van het dak automatisch een windgeleider uitgeklapt die de luchtwervelingen in het interieur beperkt.
De Peugeot 108 biedt u in alles de keuze, dus kunt u ook voor het vouwdak van de Peugeot 108 TOP! uit verschillende kleuren kiezen: zwart, blauw en het exclusieve Red Purple.

PERSONALISATIE

Peugeot 108 - personalisatie

Uw eigen 108 samenstellen: het kan!
Met acht kleuren, zeven personalisatiethema's en verschillende ambiances voor het interieur kunt u de Peugeot 108 helemaal aan uw eigen smaak aanpassen.
Kies zowel voor het interieur als het exterieur de kleuren, materialen, stijl en exclusieve details die bij u passen en creëer zo uw eigen Peugeot 108! Bij de Peugeot 108 TOP! kunt u ook de kleur van het dak zelf uitkiezen: zwart, blauw of het bijzondere Red Purple!

Met de 108 onderscheidt u zich van de massa en toont u uw creativiteit!

COCKPIT

Peugeot 108 - Cockpit

In het interieur van de Peugeot 108 heeft gebruiksgemak veel aandacht gekregen. De bestuurder, die profiteert van een in hoogte verstelbare stoeli, heeft alle bedieningsfuncties binnen handbereik. Met een simpele handbeweging kan hij alle op de middenconsole samengebrachte functies bedienen: het grote 7 inch touchscreeni, de startknop in combinatie met het Keyless Entry and Start-systeemi, de automatische airconditioningi.

BAGAGERUIMTE EN INDELING

Peugeot 108 - bagageruimte en indeling
Peugeot 108 - bagageruimte en indeling

De bagageruimte van de Peugeot 108 is bijzonder ruim voor een auto uit dit segment. Hij heeft een inhoud van 243 liter (196 dm3 (VDA-norm)) met een bandenreparatieset en van 227 liter (180 dm3 (VDA-norm) met een reservewiel. En dankzij de in twee delen (50/50)i neerklapbare rugleuning van de achterbank kan de inhoud worden vergroot tot maar liefst 868 liter (780 dm3 (VDA-norm)).
De bagageruimte is bovendien gemakkelijk toegankelijk: de tildrempel bedraagt slechts 77 cm en de hoedenplank wordt bij het openen van de achterklep automatisch tegen de achterruit opgeklapt.

BEKLEDING

De 108 biedt u de keuze uit vijf bekledingen. De stoffen bekleding Curitiba is voorbehouden aan de Access. De Peugeot 108 3-/5-deurs in de uitvoeringen Active en Allure zijn voorzien van de stoffen bekleding Carolight, een nieuwe interpretatie van het Schotse ruitmotief. De Peugeot 108 TOP! wordt geleverd met de stoffen bekleding Rayura Noir/Aïkinite. Alle carrosserievarianten van de Allure en GT-Line zijn leverbaar met de lederen bekleding Claudia met sierstiksels i