PEUGEOT 108 3-DEURS - DESIGN

PEUGEOT 108 - compacte stadsauto

PEUGEOT 108 3-deurs

Vanaf 11.095 Rijklaar*

86g i

3.8l i

De compacte Peugeot 108 is chic en elegant vormgegeven en trekt de aandacht met zijn dynamische lijnen, technologische innovaties en doordachte details. Bovendien kunt u nu uw Peugeot 108 uitrusten met Upgrade Packs. Zo is er altijd een Peugeot 108 die bij u past!

Peugeot 108 -  Bijzondere lichtsignatuur voorzijde

CHIC EN ELEGANT

De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto. Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht. Hij is gemaakt om zich stijlvol en vastberaden door het stadsverkeer te bewegen. Het design van de voor het segment opmerkelijk robuuste voorzijde is opgebouwd rond de grille, het middelste bumperdeel en het luchtrooster in de bumper.

Peugeot 108 -  Bijzondere lichtsignatuur achterzijde

LICHTSIGNATUUR

U herkent de 108 direct aan zijn bijzondere lichtsignatuur. De hightech koplampen, die zwarte en verchroomde accenten combineren, en de LED-lichtgeleiders versterken het chique en stijlvolle karakter van deze stadsauto. Aan de achterzijde geven de drie lichtbanen een diepte-effect aan de achterlichten, waarin de achteruitrijlichten en mistachterlichten zijn opgenomen.

PEUGEOT 108 TOP!

Met de PEUGEOT 108 TOP! profiteert u van een reusachtig open dak. Het canvas gedeelte beslaat bijna de gehele lengte van het dak en is standaard elektrisch bedienbaar. U kunt het dak in elke gewenste stand zetten. Voor nog meer comfort wordt bij het openen van het dak automatisch een windgeleider uitgeklapt die de luchtwervelingen in het interieur beperkt.

De nieuwe PEUGEOT 108 biedt u in alles de keuze, dus kunt u ook voor het vouwdak van de PEUGEOT 108 TOP! uit verschillende kleuren kiezen: Zwart, Jean Blauw of Green Fizz.

COMFORT EN FLEXIBILITEIT

Peugeot 108 - Interieur
Peugeot 108 - Bagageruimte en neerklapbare achterbank

COMFORTABEL... EN COMPACT.

Het interieur van de PEUGEOT 108 biedt comfortabel plaats aan vier inzittenden en is voorzien van een groot aantal opbergruimten. De bagageruimte is met een inhoud van 243Li bijzonder royaal en kan worden vergroot tot maar liefst 868Li dankzij de in twee delen (50/50)i neerklapbare achterbank.

BEKLEDING

De 108 biedt u de keuze uit zes verschillende bekledingen:

Leder Claudia zwart met sierstikselsi, Stof Curitiba in twee kleuren (zwart en grijs)i, Square Jusa witi, Square Jusa groeni, Square Jusa blauwi, gedeeltelijk kunstleder Rayura roodi.