PEUGEOT 108 3 deurs - compacte stadsauto

Peugeot 108 3 deurs - compacte stadsauto
Peugeot 108 3 deurs - compacte stadsauto

PEUGEOT 108 3-deurs

Vanaf 11.545 Rijklaar*

85g i

3.7l i

De chic en elegant vormgegeven Peugeot 108 voelt zich in de stad als een vis in het water. Deze compacte stadsauto, die ook leverbaar is met een vouwdak, heeft een verfrissend en origineel karakter. Met zijn connectiviteitsmogelijkheden beleeft u autorijden op een geheel nieuwe manier.

RIJD UW NIEUWE PEUGEOT 108 MET PEUGEOT PRIVATE LEASE

Keurmerk Private Lease @Home Delivery

Een nieuwe auto kan een flinke uitgave zijn. Een slim alternatief is Peugeot Private Lease. Daarmee rijdt u uw nieuwe Peugeot 108 voor een vast maandbedrag. En in dat maandbedrag zit alles: alle onderhoudsbeurten, wegenbelasting, verzekering. Het enige dat u zelf regelt is de brandstof. Wat ook handig is: u stelt hem hier samen. En wij bezorgen de auto gewoon bij u thuis. Ontdek meer informatie over Peugeot Private Lease.

CHIC EN ELEGANT

Peugeot 108 – Elegant design, bovenaanzicht

EEN STIJLVOLLE STADSAUTO

De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto. Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht. Hij kan helemaal in uw eigen stijl worden uitgevoerd met acht kleuren, verschillende personalisatiethema's, speciale series en verschillende ambiances voor het interieur.

Met de Peugeot 108 TOP! profiteert u bovendien van een reusachtig vouwdaki waarmee u de stad op een nieuwe manier kunt leren kennen.

Peugeot 108 – Recht van voren

EEN KATACHTIGE BLIK

De hightech koplampen en led-lichtgeleiders versterken het chique en stijlvolle karakter van de compacte Peugeot 108. Aan de achterzijde geven de drie lichtbanen een diepte-effect aan de achterlichten, waarin de achteruitrijlichten en mistachterlichten zijn opgenomen.

PERSONALISATIE

Uw eigen Peugeot 108 samenstellen: het kan!

Peugeot 108 – Personalisatie Display

DISPLAY

Het thema Displayi geeft de Peugeot 108 een nog expressievere en dynamischere look. De roze accenten op de naafdoppen en op het sierdeel van de voorschermen passen fraai bij de grafische lijnen op de portierstijlen. De glanzend zwarte "Black Diamond" afwerking van de buitenspiegelkappen en het dak weerspiegelt het speelse en sportieve karakter van de 108. Instappen en genieten maar!

Peugeot 108 – Personalisatie Playlist

PLAYLIST

Bent u een echte muziekliefhebber of een muzikant in hart en nieren? Dan kunt u uw hart ophalen aan het thema Playlist! De kleurrijke en op audiospelers geïnspireerde pictogrammen op deze Peugeot108 passen perfect bij uw muzikale persoonlijkheid!

Peugeot 108 – Zijaanzicht

PACK “AMBIANCE” bleu

Ontdek het Pack "Ambiance" Bleui:
Bekleding Square Jusa in de kleur blauw, ventilatieroosters en ring op de pookknop in glanzend Bleu Calvi, blauwe naafdoppen bij lichtmetalen velgen en vouwdak optioneel in de kleur Jeans bij de 108 TOP!

Peugeot 108 – Bekleding "Ambiance" Vert

PACK “AMBIANCE” vert

Ontdek het Pack "Ambiance" Verti:
Bekleding Square Jusa in de kleur groen, ventilatieroosters en ring op de pookknop in glanzend Green Fizz, groene naafdoppen bij lichtmetalen velgen en vouwdak optioneel in de kleur Green Fizz bij de 108 TOP!.

Peugeot 108 – Bekleding "Ambiance" Antelope

PACK “AMBIANCE” Antelope

Ontdek het Pack "Ambiance" Antelopei:
Bekleding Square Jusa in de rode kleur Corail, ventilatieroosters en ring op de pookknop in Rouge Antelope, rode naafdoppen bij lichtmetalen velgen en vouwdak optioneel in de kleur Bordeaux bij de 108 TOP!.

SPECIALE SERIE

Peugeot 108 – Speciale serie Collection

COLLECTION

De 2019-editie van de 108 Collection, ook leverbaar met vouwdak, is er in 6 nieuwe frisse kleurcombinaties: Green Fizz, Rouge Antelope, Blanc Lipizan, Gris Gallium, Gris Carlinite, Noir Caldera.

De modieuze en stijlvolle 108 Collection is uitgerust met verchroomde buitenspiegelkappen, stoffen bekleding Square Jusa in de kleur groen of Corail, dorpellijsten van geborsteld aluminium en matten met witte banen. Daarnaast zijn de sierdelen op het dashboard uitgevoerd in carrosseriekleuri en is bij de uitvoering met vouwdak het dak uitgevoerd in de kleur Black of Green Fizzi.

De in wit of rode uitgevoerde striping op de zijkant en de achterklep geven het silhouet van de 108 Collection een sportief en dynamisch accent.

Peugeot 108 – Uitvoering GT Line

108 GT LINE

De 108 GT Line ziet er bijzonder sportief uit.

Zijn stadse en modieuze look sluit perfect aan op zijn dynamische lijnen.

De 108 GT Line is bovendien rijk uitgerust met onder andere een touchscreen, automatische airconditioningi, Active City Brakei, Lane Departure Warning Systemi en een achteruitrijcamera. 

Peugeot 108 – Uitvoering Roland Garros

108 TOP! ROLAND GARROS

De Peugeot 108 TOP! Roland Garros is even sportief als geraffineerd. De kleur "Terre Battu" komt aan de buitenzijde op verschillende plaatsen terug, zoals op de stickers, op de buitenspiegelkappen en in de letters PEUGEOT, en geeft het design een extra sportief accent. Het chique karakter wordt geaccentueerd door het vouwdak in de kleur Black, de verchroomde sierlijsten onder de zijruiten, de lichtmetalen velgen en de glanzend zwarte diffusor achter met centraal verchroomd uitlaatsierstuk. Deze 108 TOP! is leverbaar in twee carrosseriekleuren: Blanc Lipizan of Noir Caldera.

Het sierpaneel van het dashboard is uitgevoerd in de carrosseriekleur van de 108 TOP! Roland Garros. Het interieur kenmerkt zich door een speciale bekleding en mattenset met oranje sierstiksels en een geborduurd logo van het beroemde tennistoernooi. De aluminium dorpellijsten accentueren het oog voor detail.

Deze uitvoering is bovendien standaard rijk uitgerust met onder andere een touchscreen, automatische airconditioning, automatische verlichting, Keyless Entry and Start, een navigatiesysteemi, Active City Brake met verkeersbordherkenning, Lane Departure Warning System en een achteruitrijcamerai.

CONNECTIVITEIT

Peugeot 108 – Touchscreen en navigatie

TOUCHSCREEN

Met de Peugeot 108 breekt een nieuw technologisch tijdperk voor de stadsauto aan, dankzij het grote 7 inch touchscreeni dat in het midden van het dashboard is geplaatst. Het vormt de interface tussen u, de autoradio, de boordcomputer en de instellingen van de auto. U kunt met behulp van het touchscreen ook andere informatie weergeven die onderweg van pas komt en andere functies van de auto bedienen.

Peugeot 108 – MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN

Dankzij Mirror Screeni kunt u via het touchscreen van de auto uw smartphonei bedienen. Zo hebt u gemakkelijk en rechtstreeks toegang tot de menu's en apps van uw smartphone.

COMFORT

COMFORTABEL... EN COMPACT

Peugeot 108 – Ruim interieur
Peugeot 108 – Grote bagageruimte

Het interieur van de Peugeot 108 biedt comfortabel plaats aan vier inzittenden en is voorzien van een groot aantal opbergruimten. De bagageruimte is met een inhoud van 243 li bijzonder royaal en kan worden vergroot tot maar liefst 868 li dankzij de in twee delen (50/50)i neerklapbare achterbank.

Peugeot 108 – Startknop
Peugeot 108 – Achteruitrijcamera

KEYLESS ENTRY AND START

Met het Keyless Entry and Start-systeemi kunt u de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder dat u de sleutel tevoorschijn hoeft te halen en kunt u de motor starten met één druk op de startknop. Dankzij het Stop & Start-systeem (VTi 72 S&S met handgeschakelde 5-versnellingsbak), dat uitermate geschikt is voor gebruik in de stad, nemen het brandstofverbruik, de uitstoot van schadelijke stoffen en het geluidsniveau af.

AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

De automatische airconditioning met Climate Controli regelt perfect de temperatuur in het interieur, de aanjagersnelheid, de luchtverdeling en de luchttoevoer.

MOTOR

ZUINIG EN STERK

Peugeot 108 – Benzinemotor

De Peugeot 108 is leverbaar met even zuinige als sterke driecilindermotor, de VTi 72 S&Si die aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak is gekoppeld. Deze compacte en lichte benzinemotor is dankzij de geoptimaliseerde verbranding en de minimale interne wrijving bijzonder efficiënt.

TECHNOLOGIE

RIJHULP- EN VEILIGHEIDSSYSTEMEN

i

ACTIVE CITY BREAK

De Active City Brakei (automatisch remmen bij een dreigende aanrijding in de stad) is een systeem dat automatisch ingrijpt op het remsysteem. Bij een rijsnelheid tot 30 km/h beperkt dit systeem de kans op een aanrijding of de gevolgen ervan als de bestuurder niet reageert.

i

ACHTERUITRIJCAMERA

De achteruitrijcamerai wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden worden op het grote touchscreen weergegeven, zodat u veilig en gemakkelijk kunt inparkeren.

i

HILL START ASSIST

De Hill Start Assisti zorgt ervoor dat de auto even op zijn plaats wordt gehouden als u het rempedaal loslaat, zodat u probleemloos uw voet naar het gaspedaal kunt verplaatsen.

Peugeot 108 – Verkeersbordherkenning

VERKEERSBORDHERKENNING

De Active City Brake wordt gecombineerd met de verkeersbordherkenning:  dit systeem herkent met een bovenaan de voorruit gemonteerde camera automatisch verkeersborden met een snelheidslimiet en verkeersborden die het einde van een snelheidslimiet aanduiden.

Peugeot 108 – LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Het Lane Departure Warning Systemi (LDWS) detecteert bij een snelheid vanaf 50 km/h het per ongeluk overschrijden van een doorgetrokken of onderbroken rijstrookmarkering als de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld. Het systeem geeft een geluidssignaal en een visuele waarschuwing. Dit systeem is vooral nuttig als de bestuurder indommelti of is afgeleid.

Peugeot 108 – Automatische airconditioning

INDIRECT BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM

Het indirecte bandenspanningscontrolesysteemi waarschuwt de bestuurder wanneer een of meerdere banden een te lage spanning hebben. In dat geval gaat een verklikkerlampje branden op het instrumentenpaneel en klinkt een geluidssignaal.

Active City Brake
Achteruitrijcamera
Hill Start Assist
Verkeersbordherkenning
(LDWS)
Bandenspanningscontrole

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK (1) VAN UW 108?

Om klanten beter te informeren maakt Peugeot, merk van de PSA Groupe, de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden openbaar. Enige tijd geleden is de PSA Groupe een samenwerking aangegaan met de NGO Transport & Environment(2)en de federatie France Nature Environnement(3). Deze partijen hebben samen een meetprotocol voor het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden opgesteld dat door het certificeringsbedrijf Bureau Veritas(4) is goedgekeurd. Dit protocol beschrijft het meten van het reële brandstofverbruik en de reële emissie van auto’s tijdens gebruik, over een traject van 92,3 km waarbij in de stad, op buitenwegen en op snelwegen wordt gereden. De gemeten auto's rijden op de openbare weg in de gebruikelijke verkeerssituaties. Er bevinden zich passagiers en bagage aan boord. Ook wordt de airconditioning of de verwarming gebruikt. Het gekozen traject kent een hellingsgraad dat representatief is voor normale gebruiksomstandigheden(5). Op deze manier wil Peugeot zijn klanten meer helderheid geven.

MEER INFORMATIE

(1) Emissie van stikstofoxide (NOx) en deeltjes (in aantal deeltjes (PN))
(2) Transport & Environment: Europese milieu-organisatie die is gespecialiseerd in beleid gericht op duurzaam transport
(3) France Nature Environnement: Franse federatie van natuur- en milieubeschermingsorganisaties
(4) Bureau Veritas: wereldwijd opererend certificeringsbedrijf dat inspecties uitvoert, keurmerken toekent en laboratoriumtests uitvoert.
(5) De cijfers, die niet verward mogen worden met de EU-verbruikscijfers (de enige officiële waarden), zijn afhankelijk van deze veronderstellingen en voorwaarden, en zijn gebaseerd op een protocol dat niet in de gehele EU wordt gebruikt. Ze hebben dus geen algemene geldende waarde en worden puur ter informatie aan de klanten aangeboden. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groupe: www.groupe-psa.com.

ANDERE VERSIE