Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Huur een Peugeot personen- of een bedrijfsauto

Tijdelijk een (andere) Peugeot nodig?

PeugeotRent verhuur op maat

Het overkomt u vast wel eens. Dat u een auto nodig heeft die iets meer bagageruimte heeft dan uw eigen auto. Voor een verhuizing bijvoorbeeld. Of dat u net een paar extra zitplaatsen mist om een gezellig weekendje weg te gaan met de hele familie. Dan heeft u dus tijdelijk behoefte aan een andere auto.

Peugeot Rent
U kunt met die wens gewoon bij Peugeot terecht. Want bij Peugeot Rent kunt u de nieuwste Peugeot-modellen huren of shortleasen. Of een auto nu comfortabel, stijlvol, puur praktisch of alles tegelijk moet zijn, vervoer op maat is waar het bij Peugeot Rent om draait.

Zo kunt u kiezen uit zowel personen- als bedrijfsauto’s. Van de wendbare Peugeot 108 tot de robuuste Peugeot Boxer. Natuurlijk kunt u in nauw overleg met onze Peugeot Rent Expert de voor u ideale tijdelijke vervoersoplossing samenstellen.

Bij een huurperiode van langer dan 1 week wordt de auto voor €50 gebracht en opgehaald, bij een huurperiode korter dan 1 week zijn de kosten hiervoor €150.

Standaardbepalingen BOVAG

Als u een personen-of een bedrijfsauto huurt via Peugeot Rent, gelden de standaardbepalingen van de BOVAG afdeling Verhuur. Voordat u in de Peugeot van uw keuze (voorzien van audioapparatuur) vertrekt, vragen wij u zich te legitimeren met een geldig rijbewijs en een geldig paspoort. Ook moet u vooraf een borg van € 250,- plus de verwachte huursom voldoen (met creditcard of contant*). Alle tarieven van Peugeot Rent zijn inclusief verzekeringen en exclusief brandstof. Wanneer u een automaat wilt huren, dan zijn de meerkosten € 10,-per dag.

De auto’s van Peugeot Rent zijn WA-casco verzekerd. Bovendien hoeft u voor de inzittenden verzekering niets extra te betalen. Er geldt een eigen risico per niet verhaalbaar schadegeval, van € 500,-per gebeurtenis. U kunt het eigen risico voor € 5,-per dag** verlagen. Bij personenauto’s naar € 150,-. Indien u korter dan één jaar in het bezit bent van uw rijbewijs, of nog geen 21 jaar oud bent, kunt u het verlagen naar € 300,-. Voor het huren van onze specials en bedrijfsauto's kunt u uw eigen risico verlagen naar € 250,-.

* geldt voor beperkt aantal modellen, informeer hiernaar. ** maximaal € 100,-per maand.

Over de grens

Als u met uw gehuurde Peugeot over de grens gaat, moet u dit vooraf bij ons melden. Naast het originele kentekenbewijs ontvangt u dan ook de benodigde groene kaart. Deze heeft u nodig bij calamiteiten in het buitenland. Tevens adviseren wij u een goede reisverzekering af te sluiten, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.