GOED VOORBEREID EN VELIG DE WEG OP MET DE PEUGEOT ZOMERCHECK

Een weekendje naar zee, heerlijk genieten in je eigen regio of toch verder weg? Waar je deze zomer ook doorbrengt, je wil altijd op jouw PEUGEOT kunnen rekenen. Daarom nodigen we je uit voor de PEUGEOT Zomercheck.

 

Ons team van experts staat voor je klaar om jouw auto uitgebreid te controleren op 29 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Zo kan jij met een gerust gevoel op weg naar je favoriete bestemming! 

 

Kleine prijs, grote gemoedsrust
Je betaalt slechts €19,95 voor onze uitgebreide Zomercheck. Je ontvangt daarbij het PEUGEOT Vakantie Doe-boek helemaal gratis! Leuk voor je (klein)kinderen, maar ook om zelf te houden.

 

Ben je in het bezit van de MYPEUGEOT Card, dan is de Zomercheck inbegrepen en betaal je zelfs niets extra’s! 

Download hier uw korting vouchers

VOORDEEL OP VITALE ONDERDELEN

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg en je krijgt vooraf een heldere en scherpe prijsopgave.

 

Tijdelijk met 10% korting op de volgende vitale onderdelen:

 

  • Remschijven
  • Ruitenwisserbladen
  • Distributiesets + waterpomp

MEER ZOMERS VOORDEEL

Profiteer van nog meer zonnige acties! Met de handige PEUGEOT accessoires neem je gemakkelijk én stijlvol extra bagage of/of fiets(en) mee. Nu met maar liefst 15% korting op (dak)-fietsendragers, dakdragers én dakkoffers! Kom snel langs, wij voorzien je graag van advies.

 

 

 

MAAK OP TIJD EEN AFSPRAAK

Wij verwachten de komende tijd meer drukte in onze werkplaatsen. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak, dit kan eenvoudig online of telefonisch. De PEUGEOT Erkend Reparateur staat voor je klaar met inachtneming van de juiste maatregelen voor een veilig bezoek aan de werkplaats. Zorg dat ook jouw auto klaar is voor zomerse uitstapjes of een lange vakantierit. Tot snel!
Disclaimer
*Deze aanbiedingen lopen t/m 31 augustus 2021