Peugeot Winter Deals

Peugeot Winter Deals

Ontvang 20% voordeel op geselecteerde artikelen!
Ontdek de voordelen van een Peugeot dealer. Ga langs bij de dealer in januari en ontvang 20% voordeel op onderstaande artikelen.

Meer weten? Vraag uw dealer om meer informatie.

 • SNEEUWKETTINGEN -20%
  Met deze sneeuwkettingen rijdt u veilig naar uw wintersportbestemming. Ze zitten vaster om het wiel waardoor u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Het diamantpatroon garandeert daarnaast veiligheid en rijcomfort. Verkrijgbaar voor verschillende modellen zodat u altijd met de juiste kettingen rijdt. Een must voor iedere wintersport!
 • RUBBEREN VLOERMATTEN -20%
  Met deze rubberen matten houdt u het interieur netjes en beschermt u de oorspronkelijke vloerbedekking tegen vuil en slijtage. Ze zijn duurzaam en bovendien gemakkelijk schoon te maken. Elke set bestaat uit voor- en achtermatten en zijn qua formaat perfect afgestemd op uw type auto.
 • DAKKOFFERS -20%
  Ga onbezorgd op vakantie met deze dakkoffers. Ze zijn gemakkelijk te installeren, beveiligd tegen diefstal en daarnaast ook handig in gebruik. Er zijn verschillende modellen en maten beschikbaar en passen qua vorm perfect bij het design van uw auto.

 • SKIDRAGERS -20%
  Vervoer uw ski’s veilig met deze skidragers. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen, gemakkelijk in gebruik en beveiligd tegen diefstal. Bovendien is dit type skidrager zo ontworpen dat uw auto niet beschadigd raakt. Verkrijgbaar in twee modellen voor 4 0f 6 paar ski’s
 • ACCU’S -20%
  Voorkom pech onderweg en zorg voor een goed werkende accu. Verkrijgbaar in origineel en economy, beide met 20% voordeel.