Nieuwe Peugeot 2008 SUV - Nieuwe generatie SUV

Nieuwe Peugeot e-2008 SUV - de nieuwe elektrische compacte SUV van Peugeot

Nieuwe Peugeot 2008 SUV - Nieuwe generatie SUV

Voor iedereen die op zoek is naar rijplezier onthult Peugeot de nieuwe 2008. De 2008 representeert de toekomstvisie van Peugeot.

Hij is praktisch, veelzijdig en biedt zijn inzittenden een zeer comfortabele rijervaring. Het kenmerkende lijnenspel maakt de 2008 een stoere SUV met een geheel eigen stijl. Het interieur is voorzien van de nieuwste generatie PEUGEOT i-Cockpit® met 3D-technologie. Zoals u van Peugeot mag verwachten is de nieuwe 2008 uitgerust met state-of-the-art technologieën en actieve veiligheidssystemen. De 2008 is verkrijgbaar met zowel een benzine-, diesel- als elektrische aandrijflijn. Stuk voor stuk dragen ze bij aan de comfortabele rijervaring

De wereld verandert. Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe oplossingen in alle autosegmenten. Met 208 jaar geschiedenis gaat PEUGEOT vol vertrouwen het tijdperk van de energetische transitie in. Onze visie op de toekomst is spannend en vol vertrouwen en dat wordt wederom bevestigd met de nieuwe Peugeot 2008. Deze laat zien dat technologie en rijplezier goed samengaan en dat een auto kan verrassen.

Hij maakt van een simpele autorit een mooie reis en biedt iedereen een persoonlijke mobiliteitsoplossing. De nieuwe Peugeot 2008 positioneert zich binnen de kern van het compacte SUV-segment. Hij draagt bij aan wat vandaag de dag het succes van het PEUGEOT-gamma bepaalt: persoonlijkheid via het design en onderscheid door de innovaties en de technologie.