Free2Move Lease - Lancering in Nederland

PSA - Free2Move Lease

Groupe PSA lanceert Free2Move Lease in Nederland

In navolging van Spanje, Italië, België, Frankrijk, Duitsland en de UK, volgt de lancering van Free2Move Lease in Nederland. Als onderdeel van het strategische groeiplan heeft Groupe PSA de ambitie om voor 2030 de mobiliteitsverlener bij uitstek te worden.

Hiertoe is in 2017 het mobiliteitsmerk Free2Move gelanceerd. Free2Move is één van de 6 merken van Groupe PSA. Het merk staat voor de wens van de Groupe PSA om klanten meer mobiliteitsservices te bieden dan de verkoop van auto’s alleen. Free2Move Lease is de leasemaatschappij binnen dit merk.

Business unit voor operationele lease
Het nieuwe merk is een aparte toegewijde commerciële unit, geleid door Lloyd de Meza. Het doel is om met Free2Move Lease een plek te bemachtigen op de Nederlandse leasemarkt. Enerzijds is de aanwezigheid van een sterke leasepartner voor de merken Opel, Peugeot, Citroën en DS Automobiles, onontbeerlijk. Anderzijds werkt Free2Move Lease ook met merken van buiten Groupe PSA.

 “De leasemarkt in Nederland is zeer competitief. Om als merken enigszins onafhankelijk te kunnen opereren is een sterke in-house leasemaatschappij onmisbaar” legt Lloyd de Meza uit. Naast het aanbieden van competitieve “reguliere leaseproposities” legt Free2Move Lease ook sterk de focus op de bedrijfswagens van de merken en de ontwikkeling van de verkopen van auto’s met alternatieve brandstofsoorten.

Free2Move pijlers

PSA - Free2Move Lease

Free2Move Lease richt zich op operationele lease voor B2B klanten. De private lease formules blijven een specialiteit van de captives Opel Finance en PSA Finance. Free2Move Lease behoort met Free2Move Connect Fleet en Free2MoveFleetsharing tot de drie pijlers van de mobiliteitstak van Groupe PSA.

Free2Move Connect Fleet
Free2Move Connect Fleet is een online wagenparkbeheer platform. Met dit systeem kan de wagenparkbeheerder door de auto’s uit het wagenpark verzonden gegevens inzien om aan de hand daarvan de exploitatiekosten te verminderen. Deze gegevens worden door de in de auto ingebouwde elektronica in real-time naar het online platform van Free2Move Connect Fleet verzonden.

Free2Move Fleetsharing, is een autodeeldienst voor professionals die het autodelen gemakkelijker maakt.

Free2Move Lease start in december met haar activiteiten voor Peugeot, Citroën en DS en in januari 2019 worden de activiteiten voor Opel gelanceerd.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lloyd de Meza via lease@free2move.com of telefonisch op 020 – 593 80