Brussel Motor Show 2019

Brussel Motor Show 2019

Peugeot pakt uit tijdens Brussel Motor Show 2019

Vier nieuwe modellen en een absolute blikvanger

Peugeot pakt groots uit tijdens de Brussel Motor Show 2019 met maar liefst vier nieuwe modellen, waaronder de nieuwe PEUGEOT 508 SW, die zijn Belgische debuut maakt. Daarnaast staan ook de nieuwe Peugeot 3008 HYBRID4, Rifter en Partner op de stand. Eenvoudigweg een de mooiste auto’s van de Brussel Motorshow is de Peugeot e-LEGEND CONCEPT die eerder al schitterde tijdens de Autosalon van Parijs.

Een laag en dynamisch silhouet
Met zijn atletische vormgeving, stijlloze portierramen en kofferbak van maar liefst 530 liter is de Peugeot 508 SW de ideale belichaming van functioneel design. De ruime stationwagen beschikt over de nieuwste generatie i-Cockpit, dat bestaat uit een compact stuurwiel, volledig digitaal instrumentenpaneel en een 10-inch touchscreen. De optionele, innovatieve technologieën Night Vision, Connect 3D-navigatie en een Focal hifisysteem maken het luxe interieur compleet. De nieuwe Peugeot 508 SW is er vanaf 39.770 EUR en staat in de zomer van 2019 in de Nederlandse showroom.

International Van of the Year
Ook de nieuwe Peugeot Partner en Rifter staan in Brussel. De Partner, die in 2018 is verkozen tot International Van of the Year, is een compacte bestelwagen die praktische functionaliteit (standaard passen gemakkelijk 2 europallets in de laadruimte) combineert met innovatieve technologieën. Zo beschikt de nieuwe Partner standaard over de nieuwste generatie i-Cockpit, een unicum in dit segment. De Peugeot Rifter is een robuuste en stoere MPV met een veelzijdig interieur, dat maar liefst tot 3.500 liter bagageruimte uit te breiden is. Zeven zitplaatsen, i-Cockpit, een 8-inch touchscreen en Advanced Grip Control maken van de Rifter een perfecte allrounder.

Nieuwe hybride aandrijflijn
Peugeot toont tijdens de Brussel Motorshow ook de nieuwe 3008 HYBRID4 met de nieuwste plug-in hybride aandrijflijn. Een 1,6-liter THP benzinemotor en twee 80 kW sterke elektromotoren vormen samen een uiterst efficiënte aandrijflijn met maar liefst 225 pk (165 kW) of 300 pk (220 kW). De nieuwe hybride aandrijflijn biedt optimaal rijplezier dankzij de HYBRID4-vierwielaandrijving, een volledige elektrische ZEV-modus, dynamische sportfunctie en de veelzijdige hybridemodus.

Een autonoom manifest
De Peugeot e-LEGEND CONCEPT is de opwindende toekomstvisie van autonoom rijplezier. De elektrische coupé combineert 120 jaar autogeschiedenis met een verleidelijk design, een volledige elektrische aandrijflijn en autonome rijtechnologie. De Peugeot e-LEGEND CONCEPT was dan ook de absolute blikvanger tijdens de AutoSalon van Parijs en zal ook tijdens de Brussel Motorshow het publiek doen verbazen. #unboringthefuture

.