COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Uw Peugeot weer helemaal klaar voor de lente

Peugeot Onderhoud en Services - Maak een pitstop voor de lente

Na de winter kan het interieur en exterieur van uw Peugeot wel een opfrisbeurt gebruiken. Rijd in maart en april langs bij uw Erkend Reparateur voor een aircocheck en maak uw Peugeot weer helemaal klaar voor de lente.

AIRCOCHECK & LENTEVOORDEEL

Peugeot Onderhoud en Services - Aircocheck

Bij een aircocheck, door een ervaren monteur, wordt de werking en hygiëne van uw airco gecontroleerd. Een goedwerkende airco zorgt voor frisse lucht in uw Peugeot en is beter voor uw gezondheid. Daarnaast kunt met een TUNAP aircobehandeling en een nieuw anti-allergeen interieurfilter kiezen voor een nog frisser en gezonder interieur.

Om het helemaal af te maken profiteert u in maart en april van 15% voordeel * op nieuwe mattensets en anti-allergeen interieurfilters. En om het exterieur goed te verzorgen bent u welkom voor een Waxoyl behandeling, waarmee uw lak voor de aankomende 3 jaar wordt beschermd en gaat blinken als nieuw.

Rijd gerust langs uw Erkend Reparateur of maak direct een werkplaatsafspraak.

BANDENSERVICE

Peugeot Onderhoud en Services - Bandenservice

In de lente is het ook weer tijd om de banden van uw Peugeot te controleren. Kom langs uw Erkend Reparateur voor een bandencheck, waarbij er gekeken naar de staat van uw banden. Ook kunt u uw winterbanden laten wisselen voor zomerbanden, zodat u er zeker van bent dat u weer veilig de weg op kan.

Disclaimer: Deze actie is geldig van 1 maart 2020 tot en met 30 april 2020. 

*15% voordeel op mattensets van Eurorepar en anti-allergeen interieurfilters.