Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

 

 

 

 

 

Wanneer er geen seconde te verliezen valt, kan je rekenen op PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT is de leider in noodoproepen in Europa. Dankzij de geolocaliseerde oproep profiteer je van snelle hulp bij pech of ongeval.

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

Wanneer er geen seconde te verliezen valt, kan je rekenen op PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT is de leider in noodoproepen in Europa. Dankzij de geolocaliseerde oproep profiteer je van snelle hulp bij pech of ongevalAfhankelijk van de geografische dekking van PEUGEOT Connect SOS en de officiële nationale taal gekozen door de voertuigeigenaar. .

ONTDEK DE VOORDELEN

VEILIGHEID VOOROP

Bij een ongeval zorgt de automatische, geolocaliseerde noodoproep dat een alarmcentral snel en efficiënt hulpdiensten ter plaatsen kan hebben.

 
BESPAAR TIJD & GELD

Profiteer van een snelle reactie bij pech of een ongeval dankzij de geolocaliseerde oproep naar een alarmcentrale.

 

HOE WERKT HET?

PEUGEOT CONNECT SOS

Zorgeloos rijden: bij een botsing, belt uw voertuig automatisch zonder dat u iets hoeft te doen. Het 24/7 callcenter lokaliseert uw voertuig onmiddellijk, neemt contact met u op in uw eigen taal Afhankelijk van de geografische dekking van PEUGEOT Connect SOS en de officiële nationale taal gekozen door de voertuigeigenaar.  en stuurt indien nodig hulp.
Het kan ook voorkomen dat u getuige of slachtoffer bent van een kritieke situatie: twee seconden op de 'SOS'-knop in de cockpit drukken, is voldoende om direct contact op te nemen met het Callcenter.
 
PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE

PEUGEOT Connect Assistance kan via de 'Lion'-knop op het dashboard worden gebruikt. Slechts 2 seconden indrukken, is voldoende om in direct contact te komen met het PEUGEOT 24/7 Assistentieplatform.
Uw auto wordt dan door de de callcentermedewerker geolocaliseerd. Alle nodige informatie (voertuigserienummer, kilometerstand, mechanische waarschuwingen, enz.) wordt naar PEUGEOT Assistance gestuurd voor een eerste technische beoordeling op afstand en, indien nodig, het snelle op weg sturen van een geschikte pechdienstZodra het contact tot stand is gebracht, zijn de diensten van PEUGEOT Assistance onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden van de contractuele garantie of servicecontracten. .
 

ONTDEK DE PEUGEOT SERVICE STORE

Vind al jouw connected services en beheer jouw abonnementen online in de PEUGEOT Service Store.

ONTDEK DE PEUGEOT SERVICE STORE

Vind al jouw connected services en beheer jouw abonnementen online in de PEUGEOT Service Store.