COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE
Huur een Peugeot met huurkoop

Wat zijn de voordelen van huurkoop?

Huur een Peugeot met de mogelijkheid hem te vervangen.

Bij de aanschaf hoeft u geen aanbetaling te doen. Bij de aflevering kunt u als aanbetaling een hoger bedrag overmaken of een bedrag overmaken dat gelijk is aan de andere maandbedragen.
De inruilwaarde van de auto wordt vooraf bepaald. Als u dit bedrag, als slotbedrag, aan het einde van de looptijd betaalt, wordt u onmiddellijk eigenaar van de auto.

Na de aanschaf kunt u uit een scala aan aanvullende services van Peugeot kiezen, zodat u volledig zorgeloos kunt rijden. Bekijk deze services in de rubriek Peugeot-servicecontracten

De door u gekozen aanvullende services worden meegenomen in de financiering: u hoeft slechts één maandbedrag te betalen.

Let op! Geld lenen kost geld. Controleer of u de maandbedragen kunt betalen alvorens een lening af te sluiten.

All-in pakketten

Houd de controle over uw plannen op autogebied en rijd altijd in een nieuw model door regelmatig van auto te wisselen. Met de pakketten van Peugeot Private Lease kunt u uw auto na afloop van de financieringstermijn vervangen zonder uw spaargeld aan te hoeven spreken. Behoud uw vrijheid met Peugeot Private Lease en financier uw auto zo voordelig mogelijk.