Huur een Peugeot met huurkoop

Wat zijn de voordelen van huurkoop?

Huur een Peugeot met de mogelijkheid hem te vervangen.

Bij de aanschaf hoeft u geen aanbetaling te doen. Bij de aflevering kunt u als aanbetaling een hoger bedrag overmaken of een bedrag overmaken dat gelijk is aan de andere maandbedragen.
De inruilwaarde van de auto wordt vooraf bepaald. Als u dit bedrag, als slotbedrag, aan het einde van de looptijd betaalt, wordt u onmiddellijk eigenaar van de auto.

Na de aanschaf kunt u uit een scala aan aanvullende services van Peugeot kiezen, zodat u volledig zorgeloos kunt rijden. Bekijk deze services in de rubriek Peugeot-servicecontracten

De door u gekozen aanvullende services worden meegenomen in de financiering: u hoeft slechts één maandbedrag te betalen.

Let op! Geld lenen kost geld. Controleer of u de maandbedragen kunt betalen alvorens een lening af te sluiten.

All-in pakketten

Houd de controle over uw plannen op autogebied en rijd altijd in een nieuw model door regelmatig van auto te wisselen. Met de pakketten van Peugeot Private Lease kunt u uw auto na afloop van de financieringstermijn vervangen zonder uw spaargeld aan te hoeven spreken. Behoud uw vrijheid met Peugeot Private Lease en financier uw auto zo voordelig mogelijk.