INCLUSIEF UPGRADE NAAR AUTOMAAT

Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV - upgrade naar automaat

PROFITEER: NU INCLUSIEF UPGRADE NAAR AUTOMAAT

Wilt u ook zonder extra kosten een upgrade van handmatige versnelling naar een luxueuze automaat? Ga dan nu naar uw Peugeot-dealer , want bij Peugeot Private Lease is de upgrade naar de EAT8-automaat nu tijdelijk inclusief op de Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV! Rij ook heerlijk ontspannen in uw nieuwe Peugeot. U rijdt de Peugeot 3008 SUV met automaat al vanaf €507 per maand en de Peugeot 5008 SUV al vanaf €535 per maand. Kom nu langs en profiteer van dit aantrekkelijke aanbod.

Automatische transmissie EAT (Efficient Automatic Transmission)

UW PEUGEOT VOOR U LATEN SCHAKELEN

De Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV zijn verkrijgbaar met de hypermoderne 8-traps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). Deze combineert rijplezier met milieuvriendelijkheid. De EAT8 schakelt snel en soepel dankzij de Quickshift-technologie. Dit zorgt voor een dynamischer en prettiger rijgedrag, onder alle omstandigheden.

Vergeleken met automatische transmissies van de vorige generatie, zorgt de EAT8 voor een lager brandstofverbruik en een beduidend lagere CO2-uitstoot. De EAT8 biedt een volledig nieuwe rijervaring: een combinatie van gemak, dynamiek en souplesse, zowel binnen als buiten de stad.

Keurmerk Private Lease

Disclaimer
Deze aanbieding geldt op de Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV ongeacht looptijd of kilometrage. Geldig op aanvragen tot 31-12-2019, uitsluitend via Peugeot Private Lease. Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs.