Peugeot Technologie - Connectiviteit - on-board technologie

Ontdek een wereld van connectiviteit! Maak kennis met de services die door Peugeot speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in uw auto, voor nog meer zorgeloos rijplezier.

Peugeot Technologie - Connectiviteit - Connect 3D-Navigatiesysteem

CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM

Volg uw route in 3D en gebruik de realtime services via het touchscreen van uw auto (verkeersinformatie TomTom® Traffic, tankstationsi, parkereni in de buurt, weer, lokaal zoeken).

Peugeot Technologie - Connectiviteit - Mirror Screen

MIRROR SCREEN

Mirror Screen is beschikbaar voor compatibele auto's met een touchscreen met Mirror Screen-functiei. Met Mirror Screen kunt u uw smartphone-apps op het touchscreen weergeven en bedienen, op dezelfde wijze als de andere multimediafuncties van de auto. De compatibele apps zorgen voor nog meer rijplezier onderweg.

Peugeot Technologie - Connectiviteit - Peugeot Connect SOS en Assitance

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

PEUGEOT Connect SOS is een noodoproepdienst met GPS-positiebepaling die 24/7i beschikbaar is en waarvoor geen afzonderlijk abonnement hoeft te worden afgesloteni. Peugeot Connect Assistancei is een GPS-assistentiesysteem dat informatie over uw auto doorgeeft.

Peugeot Technologie - Connectiviteit - Teleservices

TELESERVICES

Met de Teleservices analyseert uw auto zijn technische informatie en geeft deze, indien nodig, automatisch door aan het call center van Peugeot. Peugeot kan vervolgens contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een werkplaatsbezoek.

Peugeot Technologie - Connectiviteit - MyPeugeot-app

MYPEUGEOT APP

Met de MyPeugeot-app wordt autorijden nog leuker. Via uw smartphone blijft u permanent op de hoogte van de aanbiedingen en services van Peugeot.