Peugeot - Innovaties en technologieën

Ontdek een wereld van connectiviteit! Maak kennis met de functionaliteiten en apps die door PEUGEOT Connect speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in uw auto, voor nog meer zorgeloos rijplezier.

PEUGEOT CONNECT SOS

PEUGEOT CONNECT SOS

PEUGEOT waakt over u en uw veiligheid met PEUGEOT Connect SOSi, een noodoproepdienst met lokalisatiefunctie waarmee al meer dan 1.000.000 auto's zijn uitgerust.

PEUGEOT Connect SOS is een noodoproepdienst met GPS-positiebepaling die 24 uur per dag en 7 dagen per weeki beschikbaar is en waarvoor geen afzonderlijk abonnement hoeft te worden afgesloten. Dit systeem zorgt ervoor dat de vereiste hulpdiensten sneller ter plaatse zijn op het moment dat de situatie dit vereist: ongeval, onwel worden, geweld...

PEUGEOT Connect SOS werkt op twee manieren:
  - Automatisch: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners in werking treden, verstuurt uw auto automatisch een noodoproep. U hoeft daarvoor niets te doen. Ook uw locatie wordt direct doorgegeven. Een medewerker van het callcenter van PEUGEOT Connect SOS neemt vervolgens in uw eigen taali contact met u op en zorgt ervoor dat onmiddellijk de vereiste hulpdiensten naar u toe worden gestuurd.
  - Handmatig: in een noodsituatie (ongeval, onwel worden, geweld) waarbij de kans op ernstig letsel bij uzelf, uw passagiers of anderen aanwezig is, kunt u handmatig de hulpdiensten inschakelen door op de toets SOS op het dashboard van uw auto te drukken. U komt dan onmiddellijk in contact met het callcenter van PEUGEOT Connect SOS.

 

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE

PEUGEOT Connect Assistancei is een GPS-assistentiesysteem dat informatie over uw auto doorgeeft, zodat in geval van pech onderweg de pechhulpverlener zo snel mogelijk ter plaatse is.

Als uw PEUGEOT onverhoopt stilvalt, ongeacht het tijdstip en de plaats, hoeft u alleen maar op de toets met de Peugeot-leeuw op het dashboard van uw auto te drukken om in contact te worden gebracht met het callcenter van PEUGEOT Assistance, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. De telefonist beschikt direct over de locatie en alle gegevens van uw auto. Hij kan op afstand een eerste technische diagnose stellen en ervoor zorgen dat de juiste monteur naar u toe wordt gestuurd, waar u zich ook bevindti.

MIRRORSCREEN

Mirror screen

Deze technologiei zorgt ervoor dat het scherm van uw smartphone wordt weergegeven op het touchscreen van uw autoi. Zo kunt u uw smartphone bedienen via het touchscreen en hebt u eenvoudig toegang tot alle functionaliteiten, multimediabestanden en apps op uw smartphone die onderweg van pas komeni.

U kunt het systeem veilig gebruiken door middel van spraakherkenningi, zodat u uw smartphone niet hoeft te bedienen.

Om veiligheidsredenen kunnen niet alle apps worden gebruikt als de auto rijdt. De apps die onderweg van pas komen, zoals de navigatie-app en de muziekspeler, blijven beschikbaar.

Mirror Screen is compatibel met de besturingssystemen Android en iOS, dankzij MirrorLink® en Apple CarPlayTM. Voor Mirror Screen is geen abonnement nodig en er zijn geen abonnementskosten verbonden aan deze technologie.