Peugeot 108

De compacte stadsauto voor moderne steden

Of u nu dagelijks forenst, even wilt gaan shoppen of een afspraak met vrienden hebt, met een compacte stadsauto wordt het rijden in de stad gemakkelijk en plezierig.

Ze zijn bij uitstek geschikt voor het leven in de moderne stad. Hun persoonlijkheid en design maken ze tot een echte Peugeot. En ze zijn natuurlijk bijzonder zuinig. Onze zuinige stadsauto's hebben een ultralage CO2-uitstoot en een kilometerkostprijs waar de moderne stadsbewoner blij van wordt.

Al zijn ze klein in afmetingen, ze zijn groot in innovaties. Denk aan de parkeerhulpsystemen dat in het drukke stadsverkeer het rijden in drukke stadscentra extra gemakkelijk maakt.

Dankzij hun stijl en innovaties bieden deze stadsauto's veel rijplezier. Peugeot biedt u de keuze: zowel de 108 als de 208 zijn leverbaar in een 3-deurs of 5-deursuitvoering.
 
Maak direct een proefrit in een Peugeot stadsauto of bekijk hieronder eerst ons gamma compacte, zuinige stadsauto's. U ontdekt dan ook onze fantastische 108 die ook als coole TOP! met vouwdak leverbaar is.
 
Uw huidige auto inruilen voor een Peugeot stadsauto? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.