Peugeot: jarenlang partner van de tennisport

Peugeot Sport - Tennis - Onze partnerships

ROLAND-GARROS

De band tussen Peugeot en tennis ontstond in de jaren 70 van de vorige eeuw. In 1984 deed het merk zijn intrede in het VIP-dorp en in 1989 werd Peugeot de officiële vervoerder van Roland-Garros. Dit jaar is het merk voor de 33e keer partner van dit Franse Grand Slam-toernooi.

Tussen 28 mei en 11 juni 2017 stelt Peugeot meer dan 200 auto's ter beschikking voor het vervoer van spelers, vips, officials en het publiek.

SPECIALE ROLAND-GARROS-UITVOERINGEN

Peugeot Sport - Tennis - Speciale Roland-Garros-uitvoeringen
Peugeot Sport - Tennis - Speciale Roland-Garros-uitvoeringen
Peugeot Sport - Tennis - Speciale Roland-Garros-uitvoeringen

Alle speciale Roland-Garros-uitvoeringen die de afgelopen 28 jaar op de markt zijn gebracht, zijn ontwikkeld in samenwerking met Roland-Garros. Ze worden gekenmerkt door een decoratie die geïnspireerd is op de wereld van tennis en Grand Slam-toernooien.

In 2017 zijn de Peugeot 108 en de Peugeot 208 leverbaar in deze uitvoering. Deze twee in Europa geproduceerde modellen die wereldwijd worden verkocht profiteren zo op hun beurt van dit partnership.

ATP WORLD TOUR

In 2016 werd Peugeot met het ondertekenen van een wereldwijd partnership Platinum Partner van de ATP World Tour. Bij meer dan 30 toernooien is Peugeot de officiële vervoerder. Hiervoor stelt het merk een wagenpark van meer dan 500 auto's ter beschikking voor het vervoer van spelers, vips, officials en het publiek.

Peugeot, dat al meer dan 30 jaar betrokken is bij de tennissport, versterkt zo zijn langdurige band met deze sport waarbij de aanwezigheid van het merk in 160 landen uitstekend aansluit op de wereldwijd opererende ATP World Tour.

AMBASSADEURS

Peugeot heeft internationale ambassadeurs geselecteerd die de waarden van het merk - perfectie, allure en emotie - weerspiegelen.

De Franse tennisster Alizé Cornet, haar landgenoten Jérémy Chardy en Gilles Simon, de Belg David Goffin, de Spanjaarden David Ferrer, Tommy Robredo, Fernando Verdasco, Nicolas Almagro, Pablo Carreño Busta en Roberto Carballes en de Argentijn Leonardo Mayer zijn onze ambassadeurs.

Dit team brengt het merk Peugeot wereldwijd voor het voetlicht.