Peugeot en tennis

Peugeot Sport - Tennis - Onze partnerships

Peugeot en Tennis

Peugeot en Tennis

Peugeot en de tennissport kennen een lange geschiedenis die teruggaat tot de jaren zeventig van de vorige eeuw. In 1984 werd het merk toegelaten tot het Tournament VIP Village en dit jaar, 2017, staat in het teken van het 33-jarige partnership met het prestigieuze Grand Slam-toernooi Roland Garros. Bovendien mag Peugeot zich nu ATP World Tour Platinum Partner noemen. Peugeot zal de officiële auto leveren voor meer dan 25 ATP World Tour-toernooien; dat betekent een vloot van in totaal meer dan 500 voertuigen.

Daarnaast biedt het de transportfaciliteiten voor de spelers, VIP’s, officials en het publiek. Vanaf 2017 is Peugeot tevens sponsor van het ATP toernooi in Rotterdam.

Peugeot rekent grote namen en publiekstrekkers als David Goffin tot zijn ambassadeurs. Op deze wijze deelt Peugeot waarden als prestatie, innovatie en elegantie met de tennissport van vandaag.

ABN AMRO World Tennis Tournament

Het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort al jaren tot de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland. Peugeot is trotse sponsor van dit toernooi, wat in 2018 plaats zal vinden van 12 tot en met 18 februari. Het programma van dit jaar is als volgt:

Maandag: Sport seminar + 1e ronde Vrijdag: Business day + kwartfinales
Dinsdag: Ladies day + 1e ronde Zaterdag: Halve finale
Woensdag: Kids day + 1e en 2e ronde Zondag: Finale
Donderdag: NextGenday + 2e ronde  

i

PEUGEOT is vanaf dit jaar officieel partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy en lanceert daarbij een spraakmakende contentcampagne: “A ride with Frank”. Al rijdend in de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV, onderweg naar het toernooi, gaat presentator Frank Evenblij in gesprek met tennishelden Gilles Simon en Fernando Verdasco. De nummer 24 en 40 op de World Tennis Ranking List.

i

Rijd mee in onze nieuwe Peugeot 3008 SUV en zie hoe Frank Evenblij tennisheld Fernando Verdasco het hemd van het lijf vraagt.

i

Tijdens de laatste rit in onze Peugeot 3008 SUV heeft Frank Evenblij een interessant gesprek met Gilles Simon.

Best of