6 REDENEN
OM DE RCZ TE KIEZEN

Met zijn exclusieve design en hoogwaardige uitrusting staat de RCZ sportcoupé garant voor ongekende rijsensaties.
1

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR
LICHTSIGNATUUR

De nieuwe grille van de RCZ wordt geflankeerd door een lichtsignatuur met 6 LED's die zowel overdag als 's nachts zichtbaar is. De afgeronde koplampen met halogeenlampen en aluminium behuizing of met xenonlampen en titaankleurige* behuizing geven de RCZ een moderne en hightech uitstraling.
* Optioneel - de afgebeelde auto is voorzien van opties.

MEER OVER HET EXTERIEUR
2

PERSONALISERINGS- MOGELIJKHEDEN

  • PERSONALISERINGS- MOGELIJKHEDEN 1
  • PERSONALISERINGS- MOGELIJKHEDEN 2
  • PERSONALISERINGS- MOGELIJKHEDEN 3
  • PERSONALISERINGS- MOGELIJKHEDEN 4
  • PERSONALISERINGS- MOGELIJKHEDEN 5
  • PERSONALISERINGS- MOGELIJKHEDEN 6

De RCZ kan op vele manieren aan uw persoonlijke smaak worden aangepast, waarbij steeds het elegante en moderne karakter van de auto wordt geaccentueerd.
Met glanzend zwarte buitenspiegelkappen, zwart gelakte spijlen van de grille, nieuwe stickers en nieuwe 19 inch velgen kan van elke RCZ een unieke en onderscheidende auto worden gemaakt.
Bij de optie Pack Black zijn de dakbogen uitgevoerd in matzwart, en de buitenspiegels, de grille  en de remklauwen in glanzend zwart.

MEER OVER HET EXTERIEUR
3

OOG VOOR DETAIL

In het interieur is elk detail stilistisch doordacht en de gebruikte materialen zijn van onberispelijke kwaliteit. De lederen bekleding* met dubbele sierstiksels, gematteerd verchroomde accenten en hoogwaardig nerfleder, een in zwarte lak afgewerkt sierpaneel rondom de versnellingspook, stuk voor stuk exclusieve en moderne details die de klasse van de RCZ verraden.
* Optioneel

MEER OVER HET INTERIEUR
4

TELEMATICA- SYSTEMEN

TELEMATICA- SYSTEMEN
TELEMATICA- SYSTEMEN

De RCZ kan met de volgende interactieve telematicasystemen worden uitgerust:

  • De Peugeot Connect Nav+*, waarmee u beschikt over een navigatiesysteem met een 7 inch HD-scherm, een weergave van de kaart in perspectief en kaartgegevens van geheel Europa. Het systeem is ook voorzien van een CD-speler in het frontpaneel die geschikt is voor MP3-CD's, een autoradio met tri-tuner, een Bluetooth® verbindingsmogelijkheid (handsfree set en streaming audio) en jack- en USB-aansluitingen. Bovendien worden de ter plaatse geldende snelheidslimieten (op doorgaande wegen) weergegeven. De geluidsbewerking van Arkamys®* zorgt voor een optimale geluidskwaliteit door de verdeling van het geluid aan te passen aan het aantal inzittenden van de auto. Het geluid van de muziekinstrumenten en/of de zang wordt harmonieus over het interieur verdeeld.
  • De hoogwaardige Peugeot Connect 3D Nav* biedt een 3D-weergave van de kaart, een CD- en DVD-speler en een jukebox-functie met een geheugen van 10 GB voor honderden nummers.


* Optioneel

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
5

SOUND SYSTEM

Trap het gaspedaal in en geniet van de heerlijke "sound" van de motor, die te danken is aan de Sound System-technologie* die het motorgeluid aanpast aan het toerental. Dankzij de geluiddempende voorruit en de uitstekende demping van trillingen kunt u met volle teugen van het fantastische motorgeluid genieten.
* Standaard op de 1.6 THP 200 pk; de afgebeelde auto is voorzien van opties.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
6

PEUGEOT CONNECT SOS

De module Peugeot Connect* waakt over u bij een ongeval. Als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, verstuurt hij automatisch een noodoproep. U kunt ook zelf een noodoproep versturen door de SOS-toets op het dashboard in te drukken. De auto wordt dan gelokaliseerd en de voor de situatie vereiste nooddiensten worden onmiddellijk naar u toe gestuurd.
* PEUGEOT CONNECT SOS is beschikbaar op voorwaarde van acceptatie bij de bestelling van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die u kunt opvragen bij uw dealer. Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie.

MEER OVER DE VEILIGHEID