PARTNER TEPEE - VEILIGHEID

PEUGEOT PARTNER TEPEE

PEUGEOT Partner Tepee MPV

De moderne uitrusting van de Partner Tepee vergroot de veiligheid van bestuurder en passagiers.

ACHTERUITRIJCAMERA

Peugeot Partner Tepee - Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden van de camera worden weergegeven op het 7 inch touchscreen, zodat de bestuurder veiliger kan achteruitrijden.

ACTIVE CITY BRAKE

Peugeot Partner Tepee - Active City Brake
Peugeot Partner Tepee - Active City Brake

Active City Brake* (automatisch remmen bij een dreigende aanrijding in de stad)i is een systeem dat de remmen automatisch kan activeren. Bij een rijsnelheid tot 30 km/h voorkomt het systeem een aanrijding of beperkt het de gevolgen ervan als de bestuurder niet tijdig reageert.

PARKEERHULP VOOR EN ACHTER

Peugeot Partner Tepee - Parkeerhulp

De parkeerhulp door middel van sensoren detecteert alle obstakels die bij parkeermanoeuvres in de buurt van de auto komen en waarschuwt u hiervoor door middel van meldingen op het display en geluidssignalen. Het systeem kan worden gecombineerd met de achteruitrijcamerai zodat parkeren echt kinderspel wordt!

HILL START ASSIST

De Hill Start Assist houdt bij stoppen op een helling van meer dan 5% de auto automatisch gedurende een korte tijd op zijn plaats als de bestuurder het rempedaal loslaat, ongeacht of een vooruitversnelling of de achteruitversnelling is ingeschakeld. Dit geeft de bestuurder de tijd om zijn voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen.

ESP

Peugeot Partner Tepee - Electronic Stability Program ESP

Het ESP (Electronic Stability Program)i is een combinatie van de dynamische stabiliteitscontrole (CDS) en de antispinregeling (ASR).
De CDS detecteert situaties waarin onderstuur of overstuur kan optreden en voert corrigerende acties uit om de auto op de oorspronkelijk door de bestuurder gewenste koers te houden. De antispinregeling (ASR) grijpt in op de motorregeling en bedient de remmen om ervoor te zorgen dat de auto onder alle omstandigheden zijn grip behoudt en onder controle te houden is.

CRUISE CONTROL/SNELHEIDSBEGRENZER

Peugeot Partner Tepee - cruise control

De cruise controli maakt het mogelijk met een constante snelheid te rijden zonder dat u het gaspedaal ingetrapt hoeft te houden. De snelheidsbegrenzer waarschuwt met een akoestisch signaal bij het overschrijden van een door uzelf ingestelde snelheid.

MISTLAMPEN VÓÓR MET STATISCHE BOCHTVERLICHTING

Om de veiligheid te vergroten en het zicht op de weg te verbeteren wordt bij snelheden tot 40 km/h de binnenzijde van de bocht verlicht door de mistlamp vóóri. Deze extra lichtbundel is met name prettig in stadsverkeer, op kruispunten, op bijzonder bochtige wegen en tijdens parkeermanoeuvres.