4 REDENEN
OM DE nieuwe 308 TE KIEZEN

De designers en ingenieurs van Peugeot hebben van de nieuwe 308 een gedurfde, intuïtieve en geavanceerde auto met ranke lijnen gemaakt. Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308. Een pure, hightech en efficiënte auto die garant staat voor ongekende rijsensaties.
1

PEUGEOT i-Cockpit

De bestuurder van de nieuwe Peugeot 308 bevindt zich in een echte cockpit met een innovatief en hoogwaardig design: de Peugeot i-Cockpit.  Deze cockpit, die aan bijzonder strenge eisen moest voldoen, kenmerkt zich door een klein stuurwiel, een strak gestileerd head-up instrumentenpaneel en een hoge middenconsole.
Een ander bijzonder aspect is het grote 9,7 inch touchscreen. Dit naar de bestuurder gerichte touchscreen is een hightech hulpmiddel dat intuïtief toegang biedt tot een groot aantal functies en applicaties die in de nieuwe Peugeot 308 beschikbaar zijn.
 

PEUGEOT i-Cockpit
2

PUUR DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 is een ongekend puur gelijnde auto. Met zijn strakke lijnen en scherp gesneden en atletische vormen maakt de nieuwe Peugeot 308 geen geheim van zijn efficiency en lichte constructie. Ook het interieur heeft een hightech uitstraling dankzij de efficiënt ingedeelde, ruimtelijke cockpit en de geraffineerde afwerking.
 

MEER OVER EXTERIEURDESIGN MEER OVER INTERIEURDESIGN
3

EFFICIENCY CO2

EFFICIENCY CO2

Een van de hoofddoelen bij de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot 308 was het combineren van een minimale belasting van het milieu met voortreffelijke rijprestaties. Er is veel aandacht besteed aan het verlagen van het gewicht, zodat de nieuwe Peugeot 308 tot 140 kg lichter is dan zijn voorganger. Het nieuwe aerodynamische silhouet, de toepassing van innovatieve lichte materialen en de elektrische stuurbekrachtiging dragen in belangrijke mate bij tot het verminderen van de CO2-uitstoot. Er zijn zelfs uitvoeringen met een CO2-uitstoot van 82* g/km. Voor zakelijke rijders betekent dit een fiscale bijtelling van slechts 14%.

*In afwachting van typegoedkeuring; leverbaar maart 2014.
 

MEER OVER HET LAGERE GEWICHT VAN DE 308 MEER OVER DE LAGERE BELASTING VAN HET MILIEU
4

KWALITEIT

In elk stadium van de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot 308 stond het bereiken van een onberispelijk kwaliteitsniveau centraal.  Het hoogwaardige karakter is in alle opzichten, van de gebruikte materialen tot de kleinste afwerkingsdetails, direct van de nieuwe Peugeot 308 af te zien.
 

KWALITEIT MEER OVER DE PURE KWALITEIT VAN HET EXTERIEUR MEER OVER DE PURE KWALITEIT VAN HET INTERIEUR

NIEUWS

De nieuwe Peugeot 308 drive away

Bekijk de video, nieuwe Peugeot 308 drive away

Bekijk de video

Persberichten

Persberichten over de nieuwe Peugeot 308

Meer informatie

Binnenkort meer informatie over de app

De 308 app is nog in ontwikkeling

http://ad.doubleclick.net/activity;src=3037409;type=model396;cat=nieuw985;ord=1?