PEUGEOT 508 SW - TECHNOLOGIE

PEUGEOT 508 - SW

PEUGEOT

De PEUGEOT 508 SW is uitgerust met efficiënte BlueHDi- en benzinemotoren van de nieuwste generatie. Deze motoren voldoen allen aan de Euro6-norm.

Peugeot 508 SW - Euro 6-dieselmotoren

BlueHDi MOTOREN

BlueHDi is de naam van de Euro 6-dieselmotoren van Peugeot. Dankzij de technologie van deze motoren wordt de NOx-uitstoot (stikstofoxide) met meer dan 90% verminderd. Ook de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik zijn aanzienlijk lager, terwijl 99,9% van de roetdeeltjes wordt tegengehouden door het standaard aanwezige roetfilter.

De 1.6 BlueHDi 120-motor, gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak, heeft een CO2-uitstoot van slechts 95 g/km (96g op SW). Dat is de laagste waarde voor een motor met dit vermogen in dit segment. Deze motor is ook verkrijgbaar met EAT6 automatische versnellingsbak met een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km (104g op SW).

Peugeot 508 SW - Euro 6-benzinemotor

BENZINEMOTOR 1.6 e-THP 165

De Peugeot 508 SW wordt geleverd met een Euro 6-benzinemotor: de 1.6 e-THP 165. Deze motor kan worden gekoppeld aan een hand-geschakelde 6-versnellingsbak of de nieuwe automatische transmissie EAT6 met 6 versnellingen. Deze motor met een vermogen van 165 pk staat borg voor een lage CO2-uitstoot, vanaf 129 g/km (met handgeschakelde 6-versnellingsbak).

TOUCHSCREEN

Peugeot 508 SW - touchscreen

Met het touchscreen krijgt u in de PEUGEOT 508 SW toegang tot de wereld van connectiviteit en moderne digitale technologie. Het touchscreen met hoge resolutie biedt vele onderscheidende mogelijkheden, zoals de bediening van het multimediasysteem, het navigatiesysteem, de telefoon en de aangesloten externe apparatuur.

ARKAMYS-SYSTEEM EN JBL-HIFISYSTEEM

De PEUGEOT 508 SW is standaard voorzien van software voor digitale geluidsbewerking waarmee een evenwichtigere geluidsverdeling wordt gecreëerd. Bij dit systeem lijkt het geluid van voren te komen, ter hoogte van de voorruit, en worden de stemmen en instrumenten fraaier weergegeven.

Als u een nog betere geluidskwaliteit in uw 508 wenst, kunt u kiezen voor het JBL-hifisysteem met 10 luidsprekers en een versterker met een vermogen van 500 W.