PEUGEOT 508 SW - INTERIEUR

PEUGEOT 508 - SW

PEUGEOT

Het elegante design wordt doorgezet in het interieur. De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance. Dankzij hightech voorzieningen ligt het comfort- en veiligheidsniveau op een hoog niveau.

MET OOG VOOR DETAIL

Peugeot 508 SW - hightech cockpit

Het elegante design van de 508 SW is tot in de kleinste details van het interieur doorgevoerd. In de hightech cockpit - met zijn head-up kleurendisplay, strakke design van het dashboard en 7 inch touchscreen – voelt u zich direct thuis.

 De sierelementen en bekledingsmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit: het chroom, de in hoogglans of zijdeglans zwart afgewerkte delen en het leder vormen een stijlvolle combinatie. De 508 SW is het toonbeeld van raffinement, zonder overbodige franje.

De automatische airconditioning op de PEUGEOT 508 met links/rechts gescheiden regeling is standaard. De PEUGEOT 508 is ook leverbaar met Quadrizone Climate Control*. Bij dit systeem beschikken de achterpassagiers over een eigen bedieningspaneel. Zo kan ieder voor zich de airconditioning naar eigen wens instellen.

GT LINE: ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

Bij het ontwerp van de GT Line stond rijplezier  voorop. Het head-up display, het keyless entry and start-systeem, de achteruitrijcamera, en de dodehoekbewaking, die zijn te bedienen via het grote 7 inch touchscreen met het thema Redline, dragen bij aan uw veiligheid.

De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance in het comfortabele interieur van de Peugeot 508 GT Line. Het interieur wordt verfraaid met rode sierstiksels in de gedeeltelijk lederen bekleding Marston Tramontane van de stoelen, in de matten en in de versnellingspookhoes.

COMFORTBELEVING

Peugeot 508 SW - bekleding

In het interieur van de PEUGEOT 508 SW is alles erop gericht de bestuurder en passagiers een optimaal comfort te bieden. Het interieur is niet alleen stijlvol, maar biedt ook veel ruimte en voorzieningen die het rijplezier nog verder vergroten.

Peugeot 508 SW - keyless entry & start

KEYLESS ENTRY & START

Dankzij het elektronische herkenningssysteem gaat het ontgrendelen en starten van uw PEUGEOT 508 SW nog gemakkelijker. In plaats van een gewone contactsleutel beschikt u over een elektronische sleutel die u bij het instappen op zak kunt houden. Het aanraken van de portierhandgreep is voldoende om de portieren te kunnen openen of te vergrendelen. Eenmaal ingestapt kunt u de motor eenvoudig starten en afzetten door op de Start/Stop-knop te drukken. De sleutel blijft in uw zak!

Peugeot 508 SW - glazen panoramadak

GLAZEN PANORAMADAK

De PEUGEOT 508 SW kan worden uitgerust met een glazen panoramadak dat zich uitstrekt tot aan de achterzitplaatsen. Het biedt de inzittenden een ongekend gevoel van ruimte en geeft de auto een extra dynamisch en modern uiterlijk.

Met een oppervlak van 1,60 m2 zorgt dit dak voor een aangename lichte ambiance. Het dak is voor een optimale klimaatbeheersing en geluidsisolatie voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. U kunt dit scherm met de sequentieel te bedienen draaiknop in vijf  voorgeprogrammeerde standen zetten.

Peugeot 508 SW - opbergruimte

OPBERGMOGELIJKHEDEN

De PEUGEOT 508 SW is voorzien van een groot aantal praktische opbergmogelijkheden: een opbergruimte in de middenconsole, een gekoeld dashboardkastje, twee bekerhouders voor en achter, een flessenhouder in de portierpanelen, een opbergruimte onder de middenarmsteun en een uitneembare asbak.

STOELEN

Dankzij het doordachte ontwerp van het interieur beschikken de inzittenden zowel voor- als achterin over veel ruimte. Die ruimte wordt gecombineerd met comfortabele, hoogwaardige stoelen. Bij de ontwikkeling hiervan stonden design, steun en comfort voor elke inzittende voorop.

Optioneel zijn de  stoelen elektrisch verstelbaar en voorzien van stoelverwarming. Eventueel is de lengte van de stoelzitting instelbaar door het voorste deel van de zitting te verstellen*. De bestuurdersstoel is bovendien leverbaar met een massagefunctie en geheugenfunctie voor de stoelverstelling in combinatie met de optie ‘lederen bekleding Club’*

* Afhankelijk van de uitvoering en de motor standaard of optioneel.

KOFFERRUIMTE

Peugeot 508 SW - kofferruimte

De riante bagageruimte van de PEUGEOT 508 SW heeft met de achterbank op zijn plaats een inhoud van 560 dm3 (volgens de VDA-norm). Met de achterbank neergeklapt bedraagt de inhoud maximaal 1598 dm3. Bij deze waarden zijn de opbergvakken onder de vloer van de bagageruimte, met een inhoud van 42 dm3 inbegrepen.

De PEUGEOT 508 SW kan worden uitgerust met een elektrisch bediende kofferklep. Deze is te activeren met de afstandsbediening op de sleutel of met de druktoets op de kofferklep. Na een simpele druk op de knop sluit de klep zich vanzelf.