PEUGEOT 508 SW - EXTERIEUR

PEUGEOT 508 - SW

PEUGEOT

De PEUGEOT 508 SW is een riante reislimousine. Een echte ‘Grande routière’ zoals de Fransen het zeggen.

GT LINE: KARAKTERVOL DESIGN

Peugeot 508 GT-line

De Peugeot 508 SW GT Line heeft evenals de andere uitvoeringen van de Peugeot 508 een nog uitgesprokener en moderner uiterlijk. De voorzijde is direct herkenbaar dankzij de expressieve lichtsignatuur met Full-LED technologie voor de koplampen, de dagrijverlichting, de richtingaanwijzers en de mistlampen.

De grille, de achterklep en de voorschermen dragen het GT Line-logo. Het exterieurdesign wordt eveneens verfraaid door de gepolijste, in twee kleuren uitgevoerde 18 velgen en het dubbele uitlaatsierstuk in de diffusor achter.

LICHTSIGNATUUR

Peugeot 508 SW - lichtsignatuur

Het karaktervolle front van de PEUGEOT 508 SW krijgt extra uitstraling dankzij de standaard aanwezige LED-dagrijverlichting. Afhankelijk van de uitvoering kan de PEUGEOT 508 bovendien worden uitgerust met Full-LED koplampen voorzien van de nieuwste technologie.

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

Peugeot 508 SW

Achter het stuur van de PEUGEOT 508 SW zult u snel overtuigd raken van de knowhow van Peugeot op het gebied van wegligging. De uitgebalanceerde wielophanging en de efficiënte BlueHDi- en benzinemotoren van de nieuwste generatie.