6 REDENEN
OM DE nieuwe 508 TE KIEZEN

De allroad-stationwagon waarmee u in alle vrijheid fantasierijke tochten kunt maken
zonder het milieu zwaar te belasten.
1

DESIGN

DESIGN
DESIGN

Het dynamische silhouet, de wielkastverbreders en de verhoogde wielophanging geven de 508 RXH een avontuurlijke uitstraling. De robuuste en toch elegante 508 RXH weet het segment van de vierwielaangedreven auto’s subtiel te vernieuwen.

MEER OVER HET EXTERIEUR
2

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

Dankzij dit systeem kunt u de belangrijkste rij-informatie zien zonder uw blik van de weg te halen! Het head-up display bestaat uit een in uw blikveld geplaatst wegklapbaar scherm waarop in kleur de informatie wordt geprojecteerd. Zo wordt u op een veilige manier permanent geïnformeerd over de snelheid, de instellingen van de cruise control en snelheidsbegrenzer en de navigatieaanwijzingen. Afhankelijk van de uitvoering als optie leverbaar.

MEER OVER HET INTERIEUR
3

GLAZEN PANORAMADAK

GLAZEN PANORAMADAK

De 508 RXH is voorzien van een groot glazen panoramadak (oppervlak 1,62 m2). Dankzij dit dak baadt het interieur in een zee van licht, wat bestuurder en passagiers een aangenaam gevoel van ruimte en comfort geeft.

MEER OVER HET INTERIEUR
4

WEGLIGGING

WEGLIGGING

Een Peugeot is altijd een maatstaf op het gebied van wegligging en rijplezier. De 508 RXH heeft een bodemvrijheid van 184 mm en beschikt over:
- een versterkte McPherson-voorwielophanging voor een uitstekend compromis tussen wegligging en comfort,
- een multilink-achterwielophanging die garant staat voor een aangenaam rijgedrag en een optimaal comfort.

MEER OVER DE VEILIGHEID
5

VIERWIEL- AANDRIJVING

VIERWIEL- AANDRIJVING

Dankzij de vierwielaandrijving, het maximale koppel van 450 Nm en de optimale gewichtsverdeling biedt de 508 RXH ongekende rijsensaties. De auto is ontwikkeld om omstandigheden met weinig grip het hoofd te bieden en heeft een uitstekend rijgedrag. Een garantie voor ontspannen en veilig rijden, onder alle omstandigheden.
 

MEER OVER DE VEILIGHEID
6

FULL HYBRID DIESELMOTOR

FULL HYBRID DIESELMOTOR

De 508 RXH is voorzien van de 2.0 HDi HYbrid4-aandrijflijn, de eerste "full hybrid diesel" ter wereld. Een aandrijflijn die niet alleen garant staat voor veel rijplezier, maar die de bestuurder ook een ongekende vrijheid biedt. De 508 HYbrid4 kan dankzij het maximale vermogen van 147 kW (200 pk), de vierwielaandrijving en een maximaal koppel van 450 Nm onder alle omstandigheden uit de voeten. Bovendien biedt de auto een voor dit segment volledig nieuwe mogelijkheid: een 100% elektrische rijmodus. Deze ZEV-modus is ideaal in de stad, zorgt voor een laag gecombineerd brandstofverbruik (vanaf 3,4 l/100 km) en een geringe CO2-uitstoot (vanaf 88 g/km).

MEER OVER DE MOTOREN