Ontdek de 508 RXH

Peugeot presenteert de nieuwe 508 RXH: een uitstekend presterende allroad-auto, die rijplezier met vrijheid weet te combineren.

UITSTRALING

UITSTRALING

Met zijn allroad-accenten onderscheidt de Peugeot 508 RXH zich door zijn unieke en karaktervolle uitstraling.

De specifieke voorzijde en bumper, die even chic als robuust overkomen, laten geen twijfels bestaan over het temperament van deze auto. De spatbordverbreders en verhoogde bodemvrijheid zorgen ervoor dat de 508 RXH op elk wegtype zijn mannetje staat.

LICHTSIGNATUUR

De voorzijde van de 508 RXH kenmerkt zich door de expressievere lichtsignatuur van de Full LED-koplampeniVerlichting die voor 100% bestaat uit leds; afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel . De in de bumperspoiler geïntegreerde LED-dagrijverlichting* heeft de vorm van de afdruk van een klauw. Dankzij deze katachtige lichtsignatuur is de 508 RXH in één oogopslag herkenbaar!

LICHTSIGNATUUR

MULTIFUNCTIONEEL

MULTIFUNCTIONEEL

Met zijn hoge zitpositie en krachtige motorisaties biedt de 508 RXH een unieke rijervaring.

Profiteer van de prestaties van de 2.0 liter HDi-motor met 163pk, gecombineerd met de 37pk sterke elektromotor en de ETG6 elektronisch geschakelde versnellingsbak. De Hybrid4 technologie maakt de langste ritten tot een waar genoegen. 

Of kies de 508 RXH met de nieuwe zuinige 2.0 BlueHDi 180 gecombineerd met de nieuwe EAT6 automatische transmissie met zes versnellingen.

EEN VERANTWOORD GENOEGEN

EEN VERANTWOORD GENOEGEN

De Peugeot 508 RXH kan worden uitgerust met de voor dit segment nog altijd unieke HYbrid4-technologiei*Brandstofverbruik (l/100 km) - CO2-uitstoot (g/km): Gecombineerd: 4,0 - 104 / In de bebouwde kom: 3,8 - 100 / Buiten de bebouwde kom: 4,1 - 107 . Bij deze technologie werken een 2.0 liter HDi-dieselmotor van 163 pk en een elektromotor van 37 pk samen. Veiligheid en een laag geluidsniveau worden zo gecombineerd met uitstekende prestaties.

De vier door de bestuurder te selecteren rijstanden zorgen voor unieke rijsensaties, terwijl de 508 RXH HYbrid4 qua brandstofverbruik en CO2-uitstoot tot de top van het segment behoort. Met een CO2-uitstoot van 104 g/km en een gecombineerd brandstofverbruik van 4,0 l/100 km valt de 508 RXH in de 20% bijtellingscategorie!