PEUGEOT 508 - BERLINE

PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 34.280 Rijklaar*

129g i

5.6l i

Het elegante design wordt doorgezet in het interieur. De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance. Dankzij hightech voorzieningen ligt het comfort- en veiligheidsniveau op een hoog niveau.

MET OOG VOOR DETAIL

Peugeot 508 - interieur hightech cockpit

Het elegante design van de 508 is tot in de kleinste details van het interieur doorgevoerd. In de hightech cockpit - met zijn head-up kleurendisplay, strakke design van het dashboard en 7 inch touchscreen – voelt u zich direct thuis.

 De sierelementen en bekledingsmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit: het chroom, de in hoogglans of zijdeglans zwart afgewerkte delen en het leder vormen een stijlvolle combinatie. De 508 is het toonbeeld van raffinement, zonder overbodige franje.

De automatische airconditioning op de PEUGEOT 508 met links/rechts gescheiden regeling is standaard. De PEUGEOT 508 is ook leverbaar met Quadrizone Climate Control*. Bij dit systeem beschikken de achterpassagiers over een eigen bedieningspaneel. Zo kan ieder voor zich de airconditioning naar eigen wens instellen.

GT LINE: ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

Bij het ontwerp van de GT Line stond rijplezier  voorop. Het head-up display, het keyless entry and start-systeem, de achteruitrijcamera, en de dodehoekbewaking, die zijn te bedienen via het grote 7 inch touchscreen met het thema Redline, dragen bij aan uw veiligheid.

De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance in het comfortabele interieur van de Peugeot 508 GT Line. Het interieur wordt verfraaid met rode sierstiksels in de gedeeltelijk lederen bekleding Marston Tramontane van de stoelen, in de matten en in de versnellingspookhoes.

COMFORTBELEVING

Peugeot 508 Berline - optimaal comfort

In het interieur van de PEUGEOT 508 is alles erop gericht de bestuurder en passagiers een optimaal comfort te bieden. Het interieur is niet alleen stijlvol, maar biedt ook veel ruimte en voorzieningen die het rijplezier nog verder vergroten.

Peugeot 508 Berline - keyless entry & start

KEYLESS ENTRY & START

Dankzij het elektronische herkenningssysteem gaat het ontgrendelen en starten van uw PEUGEOT 508 nog gemakkelijker. In plaats van een gewone contactsleutel beschikt u over een elektronische sleutel die u bij het instappen op zak kunt houden. Het aanraken van de portierhandgreep is voldoende om de portieren te kunnen openen of te vergrendelen. Eenmaal ingestapt kunt u de motor eenvoudig starten en afzetten door op de Start/Stop-knop te drukken. De sleutel blijft in uw zak!

Peugeot 508 Berline - opbergmogelijkheden

OPBERGMOGELIJKHEDEN

De PEUGEOT 508 is voorzien van een groot aantal praktische opbergmogelijkheden: een opbergruimte in de middenconsole, een gekoeld dashboardkastje, twee bekerhouders voor en achter, een flessenhouder in de portierpanelen, een opbergruimte onder de middenarmsteun en een uitneembare asbak.