Peugeot 508

PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 35.280

129g i

5.6l i

Het elegante design wordt doorgezet in het interieur. De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance. Dankzij hightech voorzieningen ligt het comfort- en veiligheidsniveau op een hoog niveau.

MET OOG VOOR DETAIL

/image/29/5/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5081.20295.jpg

Het elegante design van de 508 is tot in de kleinste details van het interieur doorgevoerd. In de hightech cockpit - met zijn head-up kleurendisplay, strakke design van het dashboard en 7 inch touchscreen – voelt u zich direct thuis.

De sierelementen en bekledingsmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit: het chroom, de in hoogglans of zijdeglans zwart afgewerkte delen en het leder vormen een stijlvolle combinatie. De 508 is het toonbeeld van raffinement, zonder overbodige franje.

COMFORTBELEVING

/image/29/6/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5082.20296.jpg

In het interieur van de PEUGEOT 508 is alles erop gericht de bestuurder en passagiers een optimaal comfort te bieden. Het interieur is niet alleen stijlvol, maar biedt ook veel ruimte en voorzieningen die het rijplezier nog verder vergroten.

/image/29/7/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5083.20297.jpg

KEYLESS ENTRY & START

Dankzij het elektronische herkenningssysteem gaat het ontgrendelen en starten van uw PEUGEOT 508 nog gemakkelijker. In plaats van een gewone contactsleutel beschikt u over een elektronische sleutel die u bij het instappen op zak kunt houden. Het aanraken van de portierhandgreep is voldoende om de portieren te kunnen openen of te vergrendelen. Eenmaal ingestapt kunt u de motor eenvoudig starten en afzetten door op de Start/Stop-knop te drukken. De sleutel blijft in uw zak!

/image/29/8/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_50814.20298.jpg

OPBERGMOGELIJKHEDEN

De PEUGEOT 508 is voorzien van een groot aantal praktische opbergmogelijkheden: een opbergruimte in de middenconsole, een gekoeld dashboardkastje, twee bekerhouders voor en achter, een flessenhouder in de portierpanelen, een opbergruimte onder de middenarmsteun en een uitneembare asbak.

KLIMAATREGELING

De  automatische airconditioning op de PEUGEOT 508 met links/rechts gescheiden regeling is standaard vanaf niveau Active. De PEUGEOT 508 is ook leverbaar met Quadrizone Climate Control*. Bij dit systeem beschikken de achterpassagiers over een eigen bedieningspaneel. Zo kan ieder voor zich de airconditioning naar eigen wens instellen.