PEUGEOT 508 - BERLINE

PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 34.280 Rijklaar*

129g i

5.6l i

De PEUGEOT 508 is een riante reislimousine. Een echte ‘Grande routière’ zoals de Fransen het zeggen.

GT LINE: KARAKTERVOL DESIGN

De Peugeot 508 GT Line heeft evenals de andere uitvoeringen van de Peugeot 508 een nog uitgesprokener en moderner uiterlijk. De voorzijde is direct herkenbaar dankzij de expressieve lichtsignatuur met Full-LED technologie voor de koplampen, de dagrijverlichting, de richtingaanwijzers en de mistlampen.

De grille, de achterklep en de voorschermen dragen het GT Line-logo. Het exterieurdesign wordt eveneens verfraaid door de gepolijste, in twee kleuren uitgevoerde 18 velgen en het dubbele uitlaatsierstuk in de diffusor achter.

ONTWORPEN VOOR DE WEG

Peugeot 508 - ontworpen voor op de weg

De voorzijde straalt meer kracht en karakter uit, mede dankzij de expressievere lichtsignatuur van de Full LED.  Aan de achterzijde accentueert de lichtsignatuur als de afdruk van een klauw de katachtige allure van de auto. Onmiskenbaar een Peugeot!

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

i

Achter het stuur van de PEUGEOT 508 zult u snel overtuigd raken van de knowhow van Peugeot op het gebied van wegligging. De uitgebalanceerde wielophanging en de efficiënte BlueHDi- en benzinemotoren van de nieuwste generatie.

MET ALLURE

Peugeot 508 Berline - allure
Peugeot 508 Berline - achterzijde - sierlijsten

De even robuuste als elegante achterbumper geeft de auto “body” en biedt nog meer bescherming. Afhankelijk van het uitrustingsniveau is de achterbumper voorzien van verchroomde sierlijsten, of van zichtbare verchroomde uitlaatsierstukken.

Aan de achterzijde van de 508 Berline vallen de achterlichten op. Als de afdruk van de klauw van een katachtige.

LICHTSIGNATUUR

Peugeot 508 - lichtsignatuur

Het karaktervolle front van de PEUGEOT 508 krijgt extra uitstraling dankzij de standaard aanwezige LED-dagrijverlichting. Afhankelijk van de uitvoering kan de PEUGEOT 508 bovendien worden uitgerust met Full-LED koplampen voorzien van de nieuwste technologie.