Peugeot 5008

PEUGEOT 5008 MPV

Vanaf 31.664

118g i

5l i

De compacte en toch bijzonder ruime 5008 geeft een nieuwe invulling aan het begrip MPV. Dankzij de praktische uitrusting is het interieur flexibel in te delen en biedt de auto comfort voor het hele gezin.

5 REDENEN OM DE 5008 TE KIEZEN

UITZONDERLIJKE FLEXIBILITEIT

De Peugeot 5008 past zich aan al uw wensen en activiteiten aan. Alle stoelen* kunnen afzonderlijk worden neergeklapt, zodat het interieur gemakkelijk ingedeeld kan worden afhankelijk van het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage.                                                                                                                                                                                                                                                  * Zeven zitplaatsen optioneel.

HEAD-UP DISPLAY

/image/67/9/tete-haute-600x400.19679.jpg

Het head-up display* projecteert de belangrijkste rijinformatie - de rijsnelheid, de instellingen van de snelheidsregelaar of de snelheidsbegrenzer en de gegevens van de Distance Alert - op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder. Zo hoeft de bestuurder zijn blik niet van de weg af te wenden om deze informatie tot zich te nemen.

* Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel.

PANORAMADAK

/image/68/0/toit-panoramique-600x400.19680.jpg

Mede dankzij het glazen panoramadak* en de grote voorruit heeft de 5008 een glasoppervlak van wel 3,39 m². Elke passagier profiteert van een zee van licht en een ongekend ruimtelijk gevoel.

* Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar.

DISTANCE ALERT

/image/68/1/distance-alerte-600x400.19681.jpg

De Distance Alert*® helpt u een veilige afstand tot de voorligger te bewaren. Dit systeem geeft namelijk de tijd tussen u en uw voorligger weer op het head-up display. Met de Toggle Switches kunt u instellen bij welke minimale tijd tussen beide auto's u gewaarschuwd wenst te worden. Als deze tijd wordt bereikt, wordt een visuele waarschuwing weergegeven.

* Afhankelijk van de uitvoering standaard.

COCKPIT

/image/68/2/peugeot_5008_cockpit_633x400.19682.jpg

Het ontwerp van de cockpit is volledig gericht op comfort en rijsensaties. Door de hoge zitpositie, de hoek van het stuurwiel en de grote voorruit hebt u als bestuurder een uitstekend zicht op de weg en kunt u gemakkelijk manoeuvreren. Bovendien geniet u van de rijdynamiek van een hatchback. Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie, zodat alle bedieningselementen gemakkelijk bereikbaar en de meters goed afleesbaar zijn.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.