Peugeot 5008 SUV GT

PEUGEOT Nieuwe 5008 SUV GT

Vanaf 51.950

124g i

4.8l i

Welkom in de nieuwe dimensie van sportiviteit en prestaties van de sterke PEUGEOT 5008 SUV GT. Deze nieuwe sportieve 7-persoons SUV met een authentiek GT-karakter biedt intense rijsensaties en unieke gebruiksmogelijkheden.

EEN SUV MET EEN NIEUWE DIMENSIE

Elegant silhouet - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT
Sportief karakter - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

ULTIEME AANTREKKINGSKRACHT

De grille met facetten van de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT wordt geflankeerd door karakteristieke full led-koplampen. Het standaard in Black Diamond uitgevoerde dak en de wielkastverbreders accentueren de pure en gestrekte lijnen. Met zijn wielkastverbreders en de standaard in twee kleuren uitgevoerde en gepolijste 19 inch-velgen "Boston" blijft het sportieve karakter van de nieuwe Peugeot 5008 SUV GT nergens onopgemerkt. In het luxueuze interieur met echt hout, alcantara® of nappaledereni stoelbekleding en chroomaccenten met zijdeglans ervaart u een nieuwe vorm van rijplezier.

EEN UNIEKE BELEVING

Digitale en connectieve omgeving - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

VERBONDEN MET DE TOEKOMST

Beleef de toekomst in de 100% digitale en connectieve omgeving van de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® die is voorzien van een digitaal, aan uw eigen smaak aan te passen head-up instrumentenpaneel en een 8 inch capacitief touchscreen.

ULTIEME RIJSENSATIES

Ontdek een nieuwe manier van intuïtief rijden dankzij het compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbediening. Nog nooit hebt u zo veel rijplezier gehad.

NOG MEER GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

7-persoons MPV - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

GROOTS OP ZIJN EIGEN MANIER

Of u nu met veel passagiers (tot wel 7 inzittenden) op pad gaat of de grote bagageruimte wilt gebruiken, u kunt het ruime interieur van uw nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT volledig naar uw wensen indelen.

Elektrische fiets - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

VEELZIJDIG EN AVONTUURLIJK

Kies voor het in de bagageruimte van de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT in te bouwen DockStationi en de e-Bike eF01i. Met deze elektrische fiets kunt u de laatste kilometers tot uw bestemming afleggen zodat u nog mobieler bent.

Sportieve prestaties - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

GT-PRESTATIES

Met de voor deze uitvoering specifieke 2.0 BlueHDi 180 S&Si-motor in combinatie met de 6-traps automatische transmissie EAT6 staat de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT garant voor hoge prestaties en een sportief rijkarakter.

ANDERE VERSIES

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.